Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

RUNTILT és azóta....

2012.01.31. 12:53

szerző: B.-né Erika

Vasárnap elindultam reggel Pestre már 9-kor :) bepakoltam az étkeim, ami egy gyors egy lassú felszívódású fehérje (PEAK pudingként)  és 2* 100 gramm túró 20-25 gramm tejföllel lazítva, ( pedig joghurttal ugyan olyan finom ha elfogy a tejföl akkor joghurttal fogom enni kevesebb kcal... ) szóval 4 kis dobozka.

Elmentem a Lakatos Márk makeover szalonba levő meghallgatásra ahol az új müsorhoz kerestek nőket, asszonyokat akik kicsit akartak változni, plasztikai sebész és fogorvos, stílus ilyenek, TV2 szereplés hasonló. 

Beszéltem nekik az életmódváltásomról a lifetiltről a diétámról a fogyásomról, a futásaimról, 2 hölgy ült velem szemben igazi csajok, kérdeztek is :) (mármint csajos csajok, az egyikük a szalon vezetője volt talán Sarah Jessica Parker (-Szex és New York- aki nem tudná) stílusban szépen sminkelve szoknyában, nagyon csinos volt :)  
Adtak ötletet stílus stb.. kaptam egy Voucher-t, hogy menjek a szalonba és segítenek 1 konzultációra, ingyenes.

Szóval úgy értékelem sikeres volt az ott létem, mert kaptam ajándékot, tanácsot is,kicsit csajosabbnak kell lennem, és jó vagyok csak fel a fejjel, és stílusban segítenek is /voucher/  és nem azt mondom, de jó helyen említettem meg (reklámoztam) a lifetilt diétát is :)  

Nagyon gondolkoztam rajta igazából még most is, szerdára kértem időpontot a fodrásztól, és megyek mert el kell mennem és majd elmegyek erre a tanácsadásra is, hogy mit ajánlanak, de most szabadulni akarok a hajamtól kicsit egészségesebbnek kell, hogy legyen ehhez a végét le kell vágatni, persze kikérem a fodrász tanácsát is, hogy ő mennyire rövidre vágná vagy hogyan és miként, de még mindig eredeti terv a Klaudia féle hátul felnyírt változat, kicsit felnyírt vagy hosszabban felnyírt.. úgy nézem..

és utána majd bejelentkezek erre az ajándékra, ahol hajanalízis bőrtípus meghatározás, alak szín meghatározás... csak hát itt a haj styling ami biztos jó és 1 órás kb. de az én hajammal 20000 -ba kerülne és most még nem fér bele, nem mondom, hogy majd nem, de most per pillanat nem.

Olyan ötleteket kaptam és jó volt hallani, hogy jó irányba kerültem és nekem nincs szükségem olyan nagy volumenű átalakulásra amit ez a műsor képvisel :) meg kicsit szégyenlősen viselkedtem nem tudtam úgy bedobni magam ahogy szerettem volna, szóval holnap megyek fodrászhoz, és ez a lényeg most.

Vennem kell pár ruhát ill. inkább felsőt, hogy jól érezzem magam, hogy érezzem és lássam, hogy milyen sok minden jól áll rajtam. körvonalazódik a stílus is amit szeretnék :) 

és az esküvői ruhát is elkezdtem nézni :) persze majd ugyis azon a héten veszem meg aktuális mérettel...

Vissza vasárnap a Deák térnél van a Makeover szalon kisétáltam a Duna- partra és végig sétáltam Országház majdnem a Margit - hídig  a Westend felé a végén már siettem mert 12: 30 ra beszéltem meg Barby-val a találkozót, kicsit késve, de megérkeztem. Jó volt személyesen is beszélgetni és egy nagyon aranyos kedves szeretni való lányt ismertem meg személyében, a Fb keresztül is tudunk beszélni, de így azért közvetlenebb volt, remélem nem sétáltattam meg nagyon :) mert neki még pihenni kell vagyis lassabban visszaszoktatnia magát az élethez, remélem nem terheltem túl a runtilt és minden, nagyon jó volt, még a torta is ami a földön landolt .. ezt soha nem fogom elfelejteni  :)) 

Nagyon jót futottam  31:54 10,05 km/h-val száguldottam a cél felé ( wc-t keresve, ezért ez teljesen elvette a futásról a gondolatom, nem voltam fáradt csak mentem és kerestem hova merre hol van :) elég vicces volt :) 1 helyet találtam, de zárva volt az ajtó, akkor megállítottam a runkeepert gyors bekötöttem a cipőfűzőm is és mentem tovább, ha sötét lett volna megkockáztatom a bokrot így nem, aztán beértem a célba 1 korty pezsgő ami azonnal a fejembe szállt, de eszméletlen finom volt, majd el is kérem a nevét azt hiszem Thatsme is ilyet nyert, hiszen a mi csoportunkban Ő lett az első!!! Innen is gratulálok és nekem is ez lesz a következő tervem 30 alatti szigetkör!!!! 

Óriási gratuláció minden csajnak hiszen mindenki megdöntötte az általa kitűzött célt!!

402092_312821355430978_276658922380555_938720_56174931_n.jpg

Szóval aznap reggel ettem reggelre 1 sz rozskenyeret én sütötte pulyka húsi fasírttal, majd délben a lassú fehérjét 65 gr. tejjel futás után pici pezsgő majd 16:30 METRON gyors fehérje 18:00 túró 19:00 túró, amikor vártam mert nem érte el a pesti busz a zámolyit és vártam a férjem, hogy jöjjön be értem :) és 21:00 már itthon, lassú fehérje, olyan fáradt és álmos voltam

Másnap reggel 61,1 :)))

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr684025609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatsme 2012.01.31. 15:37:34

gratulálok :) a pezsgő ha jól emlékszem édes Szent István, de most P-nél hagytam én meg hazajöttem, szóval este megkérdezem tőle pontosan :D

B.-né Erika 2012.02.03. 17:44:20

@Siena2007: Most a gyakorlatok és amíg mínuszok röpködnek heti 2*60 perc intenzív torna pluszban. Odafigyelek ,ha ráállok reggel a mérlegre és többet mutat mint amennyit én szeretnék kézifék behúz és figyelek :) Az adagokon ne csökkents semmiképp, pont jó vagy a főzelékes napon egyél picivel többet vagy este a turmixot tejjel mert az olyan nap amikor alacsonyan van nagyon az aznapi kalória, a zöldségeknek nagyon minimális a kcal tartalma, a kukoricának vagy a babnak magasabb, de a spenótnak és a brokkolinak alacsony... Én mezomorf-nak tenném magam... Nyugalom már így is nagyon ügyes vagy :) ne aggódj a stagnálás normális, csak én nem vagyok az, ezért nálam nem volt. :) Ne aggódj csini leszel :)

B.-né Erika 2012.02.04. 10:55:27

@Siena2007: Ez a 2 hét biztos visszaveti, a futásteljesítményt, de 2 alkalom és rendben lesz :) nálam ha 4 napot hagyok ki közötte már az is visszafog, bár nekem most az a kedvencem amikor hegynek, vagy dombnak felfelé és lefelé :) majd lefényképezem, van egy meredekebb is annak még nem álltam neki, de nem sokára tavasz lesz és neki állok le fel, kell az izmoknak a munka :)
Egyenlőre tartani szeretném a súlyom ha már megszereztem és márc. 1-től május 12-ig szerintem elég lesz a 70 nap :) hogy tökéletes legyek :) a Tomi is azt mondta még 1/70 napos és jó leszek :) ;) ez azért dicséret tőle :)
süti beállítások módosítása