Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Tisztulás

2011.11.23. 22:58

szerző: B.-né Erika

Az embernek vannak problémái ami felszínre tőr, talán a diéta hozta ki, talán ez is a tisztulás része, de most úgy érzem, ezek mellett a problémáim mellett nem mehetek el. Mindenkivel egyesével le kell ülnöm és beszélni. Megbeszélni mi a baj, mi legyen a jövőre nézve, eddig mutattam valamit ami inkább teljes érzelemmentes mosoly mint boldogság mert könnyebb volt a földbe dugnom a fejem mint kimondani mit is érzek. 

És ez határozza meg a napjaim, a diétám megy tovább nincs gond, a mai futás+gyakorlatot át tettem holnapra. Így kicsit megcsúszott a hetem, de nem gond, minden rendben lesz. Túlélem, remélem.

Mivel későn ebédeltem így az uzsi kimaradt :( szánom-bánom, de örülök, hogy legalább ettem.  Majd nemsokára jön a vacsi turmix és tente. :) A gyermekeim most is hancuroznak én nem értem miért vagyok most ilyen szana-szét szórt. Így persze, hogy nem fogadnak szót, ha látják rajtam az engedékenységet...

Ez a hét továbbiakban a talpra állásról, a megoldások megvalósításáról és a hétköznapjaim további folytatásáról fognak szólni.És persze hátra van még 2* 2km, ha tovább fogok futni akkor tovább megyek, nem vagyok semmi jónak az elrontója :) és még 3 adag gyakorlatsor. Mikulásra 65? Hát lehet, hogy valami kisebb számot kellene kitalálnom, nem stagnálok, még nem! Ma ráálltam, hogy tudjak valamit mondani a Tamásnak. Jó kifogás, de mondani akartam neki, hogy mennyi vagyok :)

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr223407050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.-né Erika 2011.11.24. 20:55:29

@Nyahu: kis kíváncsi :) de én is ilyen vagyok mint te. (66,4)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.25. 08:15:14

@B.-né Erika: Tyű, az baromi jó, 1 hét alatt -1:) Grat!:) (gyorsan megnéztem ennyi voltál 15 nap után)

B.-né Erika 2011.11.25. 11:47:18

@Nyahu: 67,3 voltam, szépen megy lefelé, (Ez a 21. napon)...hétfőn megyek megint Pestre remélem megállom és nem állok rá! :) Jövő hét már 3,5 km futásaim lesznek. Várom mikor stagnálok és hogyan viselem :)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.25. 12:06:49

@B.-né Erika: 0,9 az már 1, és nincs vita:)
Ne várd a stagnálást, nem is biztos hogy fogsz:)De ha mégis, akkor felkészülten ér, mert tudod nagyon jól hogy ez bekövetkezhet és nem fogsz elkeseredni:)) Ugye?;)

B.-né Erika 2011.11.25. 13:46:04

@Nyahu: Nem fogok elkeseredni! Elég volt a kesergésből 3 napig.. Fel a fejjel és várom az új kihívásokat amit ez a LIFETILT program tartogat! Hétfőn a Tamással futok, ha minden jól megy, és tuti a határaimat fogjuk feszegetni....

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.25. 14:00:48

@B.-né Erika: Meg fogsz dögleni, de büszke leszel magadra:)))
süti beállítások módosítása