Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Nem bírom én ezt a "nagy" szabadságot amikor az agyam vagy nem is tudom, felment az alól, hogy ehetem hisz nem tiltja, vajon miért nem és este miért pont puding? jöhet este is bármilyen formában, hideg vagy főzős, szóval ÁLLJ STOP VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  El akarom kell a kötöttség, Volt felkészülési idő is, mint az előző előtt, de itt most csak 5 napos volt, úgy terveztem ezalatt megeszem azokat a dolgokat amit még szeretnék, de már óvatosan és PÉNTEKEN KEZDŐDIK!!! az új lifetilt program és mire március 1-e lesz addigra remélem Adrival már az alakformálást csinálhatom :) Az ételeimet írni fogom persze és aki szemfüles úgyis észreveszi :)

HARCRA FEL!! PÉNTEK MÉRÉS CENTI HASONLÓ :))

Tervek

1. a diétát tartani, heti 2* 60 perc mozgás, 3* futás, a fegyencedzés folytatása már a fejenállással :)

2. bomba alak és kocka has (talán elérhető ha nyárig folyamatosan tornázom) most is elégedett vagyok :) de több kell!!!

3.Motíváció:

formás has.jpg

381194_281582028552322_124065404303986_796971_1371118811_n.jpg

Nem vészesek a kilóim és úgy érzem nem is sok jött fel, mindent megettem amit megkívántam és 2012.02.15-én 61,8 vagyok lehet holnap kevesebb 1 dkg-mal voltam tegnap több, a valentin napi 32 cm es pizza azért ott volt nagyon fincsi volt a lányommal választottunk 1 négysajtost és 1 tomasso kedvencét aminek sajtos a széle és baconos és kolbászos nyammi, feleztük mindkettőt és így nagyon jól esett :) uzsi vacsi kimaradt legalábbis a normális része, mert hazaérve még benyomtam egy tejkrémmel töltött cerbonát!! Szóval most már úgy érzem mindent megettem amit eddig nem engedtem magamnak és tápanyagok,stb.. miatt már kell az új program, mert akkor azért több zöldség és  lazac is lesz amiben több a tápanyag.. remélem ha elhagyom a szénhidrátot részben szép hasam lesz megint, igazából nagyon felpuffaszt a szénhidrát...és ha nem eszem annyit akkor jó és szép és feszesebb.. ez a titok..

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr184095798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.15. 16:41:41

Húú de jók ezek a motivációs képek!! Fel van adva a lecke :) Sok minden nálam is hasonlóan működik, ha nincs előirva mit igen, mit nem, akkor elszaladnak könnyen a lovak. Szóval már látom, nekem is alakul a kivánságlista amit prg. után majd eszem mert vágyom az izére. De az is tuti, hogy alig várom majd hogy vége legyen a lazsálásnak mert nem akarok bűntudatot az össze vissza evés miatt. Amit nem értek: akkor most péntektől mit kezdesz, ha azt irod márc.1től Adrival talán már alakformáló? Ezt most a saját fejed után állitod magadnak össze vagy kapsz egy kész étrendet? min múlik, hogy alakformálót csinálsz e vagy esetleg megint olyan programot amit már eddig, persze átszámolva mindent az aktuális súlyra? Ez megint 5 napos fordulós diéta lesz? Tégy kérlek világosságot a fejemben :)

B.-né Erika 2012.02.15. 17:28:56

A diétám ugyanaz lesz ami az előző persze az első-második héten meglátom, hogy mennek lefelé a kilók,(bár még az utolsó héten is fogytam a diétámmal, szóval nem rossz :) ) de azt még nem tudom, hogy meddig 58 vagy alatta 2-3 kilóval jöhet az alakformálás amihez számolni fogom miből mennyi kell, majd ezt akkor :) nem híztam nagyon sokat az engedés alatt, persze hol engedtem hol nem :) de úgy érzem teljesen kielégítettem az ízek utáni vágyam :)a barna rizzsel kíváncsi leszek hányadán állok mert az előző 70 napnál már nem csúszott le :( Most egy a lényeg kinyomtatom a volt - új diétám és péntek - kezdés, nincs félreevés, ha valami van azonnal írom :)

thatsme 2012.02.15. 19:53:49

Én hétfőn kezdem :) Kérdeznék pár dolgot, mert most olyasmi diétát írtam, mint ami neked van :)
szóval hogy csinálod a csirkemellet? minden nap külön? párolod vagy sütőzacsi? aztán: hogyan jössz ki anyagilag? az új diétám a megemelt fehérje miatt heti 10ezer ft-ba fog fájni, és ebben még a turmix nincs benne :( nem lehet vhogy trükközni, hogy kevesebb legyen? :D vizet hogy szoktál inni? megveszel heti x ásványvizet, vagy pl csapvizet kitöltöd palackba, vagy pohárral egyessével a csapból?
...asszem ennyi :) még lehet kérdezek ha eszembe jut.

2012.02.15. 22:04:59

@thatsme: Szia! Erika irta, hogy olvassa a blogod- mi az elérhetősége? olvasnám szivesen :) Mit kezdesz hétfőtől? Ha jól értem magadnak állitod össze, kalóriatáblázat alapján miután kiszámoltad mennyi lenne a napi szükséglet és alámész x %al? Lehet túlságosan diétka körül forognak a gondolataim. :)
Erika, akkor a régi diétát tartod majd étkezés szempontból uolyan mennyiségekkel? mert azért elég nagy differencia a -10 kg, ez nem módositja a kalóriaszükségletet, ergó a mennyiségeket is? Mondjuk Ti ezt jobban átlátjátok már miből, mennyi, stb. CLA lesz HCA helyett, a többi minden marad?Most ahogy irtad a rizst, nekem is kimarad kb 2 hete, de fel sem tűnt! Jaj. :) Csirkét én mindig aznap, frissen sütöm olasprayvel. Halat kezdem unni :( jaj de jó lesz, mindenki programot csinál!

thatsme 2012.02.16. 01:45:47

@Siena2007: a blogom címe: keeponmovin.blog.hu de az utóbbi 2 hétről nem kell példát venni, ugyanis belefutottam egy súlytartásnak csúfolt kínlódásba :)
augusztus végén indultam, 175/77, most 67-68 körül vagyok már egy hónapja kb, és hétfőtől a köv. 1-2 hónapban szeretnék még 5-7 kilót leadni.
igen, magamnak írt étrenddel fogytam 10 kilót, bár nyilván a lifetilt volt az alapja, de kivettem néhány általam utált dolgot (hal, spenót, krumpli), meg anyagi okok miatt kicsit lazábbra is kellett vennem sajnos. most is én raktam össze, és ebben segít egy srác is, de egyelőre úgy tűnik, távol vagyok a tökéletes étrendtől, mert még mindig talált benne hibát az illető, pedig arra gondoltam ennél durvábbat már nem lehet kitalálni :D átlag 1350-1450 kalóriára írtam az étrendet, 160g fehérje, 80 körüli ch és 40g zsír.
nyugi, ezzel nem vagy egyedül, néha azon kapom magam, hogy már megint erről beszélek fél órája, ráadásul a barátomnak, mert a környezetemben más nem tud róla (mindenki szerint "így vagy jó, minek fogynál többet"), úgyhogy néha figyelnem kell magamra, hogy most már fogjam be :)

B.-né Erika 2012.02.16. 10:44:05

@thatsme: Zámolyon finom a csapvíz Fehérváron már nem innám meg Pesten ha nagyon muszáj :) Lidliset szoktam, vagy Ave keresem a legolcsóbbat.
Csirkemellnél le tudom fagyasztani így mindig veszek egy nagy zacsival amikor akciós és azt egyenként vagy másfél 200-220 gramm nyersen jön ki 150 gramm sütve. Ha darabonként kéne megvennem akkor 2 naponta kb. mennék vásárolni, interspár,spár,lidl-ben is van talán csirkemell. Én csak simán kis olajspray, vagy olaj összevágom (na ezen szoktam változtatni ha kisebbekre vágom jobban megpirul és ropogósabb, van amikor fél centisekre akkor nagyon finom és gyorsan elkészül, minden nap frissen akkor szoktam ha esetleg főzelékes nap lesz, akkor előtte akár pörkölt alapra is teszem ami kis olaj hagyma karikákra vágva, kis pirítás majd csirkemell darabok kis pirítás félrehúz 1 kanál paprika felönt vízzel és főzőm amíg a húsi puha nem lesz, ezt szoktam hallal is :) én szeretem és pirított zöldséget eszem hozzá. Ami francia keverék a lidliből, de a mexikói is finom, ami ilyen szószos vagy ízesített (ázsiai v. olaszos ilyesmi) abban van cukor is és az én pocakomat megterheli valami benne így azt nem ajánlom, és szerintem elírták rajta a kcalt is.Én a 70 nap alatt nem tudtam megunni a csirkemellet és a halat és a túrót sem, csak a spenótot :( azt nagyon még van is itthon pár zacsi (5)

B.-né Erika 2012.02.16. 10:48:25

@Siena2007: én a pizza mellé lecsúsztattam SIÓ őszilevet, tudjátok milyen régen ittam ilyet, nem is tudom megmondani, de most olyan jól esett :) Tavaly CAPPYt ittam a valentin napi pizza mellé :) 1 évben 1* belefér, amúgy van a lidl-ben multivitamin 320 ft azt hiszem, 1,5 liter abban kevesebb a kalória és néha 1 pohár belefér 1 hó/1, a többit a gyerekek megisszák.. de ők annyit mozognak le is megy róluk..

B.-né Erika 2012.02.16. 11:45:52

@Siena2007: ha hiszed ha nem én ma küldtem el a nevezési díjat :) megyek a reggeli 6,2 km-re és a délutáni 15:15 3,2 km-re is :) www.futanet.hu/cikk/vivicitta-2012-budapest/27-telekom-vivicitta-varosvedo-futas-kiiras
a nevezési díjat már elutaltam, úgyhogy tuti ott leszek, így 1700.- volt :)
süti beállítások módosítása