Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

04.13

2013.04.13. 15:41

szerző: B.-né Erika

Az én alapanyagcserém:
INNEN SZÁMOLTAM
1377,1 kcal ülő munka 1,4= 1928 kcal/1927,94/ 1400 kcal-t eszem akkor is fogyok, 1600 kcal-nál is szépen lassan, és a lényeg nem mindegy miből lesz meg a testem energiája, én arra törekszem, (ha odafigyelek és lelkileg is össze vagyok rakva) akkor kerülöm a fehér lisztes cukros, tele E-s adalékanyagos vackokat, szóval ha már egészségesebbre váltunk és 5-6* eszünk és este, ill. mozgás után után fehérjeturmix, nem lehet eltolni. 
mennyiségre figyelve, de egy idő után a szervezet is jelez (eddig is jelzett csak nem figyeltünk), hogy elég. 
zöldség 2 tenyér összerak, 1 tenyér húsi, hal 1 marok összezár szénhidrát, kisebb tányér (többnek hat)


bebaby: ezt ki fogod tapasztalni az első két hét után érezni fogod mennyi az elég,és a súly is megy,inkább kezdj egy magasabbal 1600 kcal és ha nem indul meg a súlyod (bár kétlem ) még mindig van alternatíva. Majd meglátod amikor elkezded mivel csökkented a szénhidrátot és egészségesebb étkezéseid lesznek, nem mellesleg azonos időben (a szervezetnek nem kell raktározni) első héten már elkezdődik a méregtelenítés, és a víz is (sejt közötti állomány- ha van-mivel lényegében fehérje dús étrendet fogsz követni, így a láb ödéma csökken) mennyi az alapanyagcseréd? az a lényeg, hogy még fenntartható kcal legyen, kitapasztalod, az kell a mindennapi életedhez-(Az alapanyagcsere az az energia, melyet szervezeted naponta minimálisan felhasznál az életfunkciók (légzés, emésztés, testhő, kiválasztás) fenntartásához nyugalmi állapotban.Nem tartalmazza viszont a szellemi és fizikai tevékenységekhez szükséges energiát. ) ha tanulsz kicsit több ch kell, de nem sokkal.. Ha növelni szeretnél -zöldséggel, de a kivételek: sárgarépa, kukorica, sütőtök, borsó, bab. a többi mehet
+20 kg-mal séta a friss levegőn ( jó cipőben) majd gyors séta, szokják az ízületek, úszás, ami jól esik ezt te érzed, nem 1 hónap alatt ment rád nem is 1 hónap alatt kell, hogy lemenjen, egyéni tempóban, ezt is te érzed, majd ráérzel mennyit lehet, motiváció és vérmérséklet függő. 
Ne feledd: 100% lelki- pszichés hozzáállás 70% étkezés - diéta- életmód és 30% mozgás, de akkor izzadni kell.
remélem mindenre válaszoltam.


@nitrosys:
1. igen, nagyjából be tudtam tartani, mindegy hol voltam, ha idő volt ettem...
2. nem voltam éhes egyik nap sem, de ha picit tudsz várni és együtt elkezdhetjük én írom nap-nap után az érzéseim, kínlódásaim... neked is vezetned kell egy naplót - blogot- én olvasnálak ;)
3. csirke - pulyka mindegy, de én ezt csak a 70 napom után éltem át, vagyis jóval utána talán fél évre rá.
3 utáni újra 3. kérdés RUNKEEPER telefonra tölt és ha indulok futni indítom GPS (mér távot, időt, sebességet szuper dolog)
4. amikor úgy érzed, bár néha nehéz az újra kezdés, mint egy kapcsolatban
5. ezeket a Tominál/ -tól kell kérni, ha kiadja.
6. szintén
7. a 70 nap után nem volt megkötés semmi, sem kcal sem étkezés, de én úgy érzem, TILTES VAGYOK ( nem adhatom fel soha!!! )
8. a 70 nap alatt nem tartottam nem volt rá szükség, súlytartásnál 5 nap betartottam 2 nap töltőnap, amikor nem. 9. erről írtam, de a Tomi ad róluk instrukciókat, carnitin sport előtt fél órával vagy reggel pyruvat reggel délben 2 10. a motiváció sokat segít, mire gondolsz, mi segít végrehajtani a feladatokat az 1.-2.-3. széria egyikből sem nehéz, (de a hasazásnál)hamar túl jutsz rajta, segít a párod, ha nem zargat miközben csinálod és hagy csinálni. 11. az én tavaszi felkészülésem :( az annyit tesz, hogy jól mutasson rajtam a szoknya tavasszal és 5 km-t tudjak futni, olyan idő alatt ami már tetszik :P
én szerettem az intervall futásokat is, szerintem azzal fogom folytatni is. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr775221030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nitrosys 2013.04.13. 17:02:40

Kedves Erika,

Nagyon köszönöm a részletes válaszokat és köszönöm a türelmedet, hogy ennyit segítessz.
Igazán kedves tőled.Hálás vagyok érte.
Most már tényleg csak rajtam múlik mi lesz.
szia
Andi

B.-né Erika 2013.04.14. 10:29:32

@nitrosys: kezdjük, ne gondolkozz, most, miért várnánk holnapig?
kinyomtattam az étrendem és ma LIDL bevásárlás lesz, hal a metroból és csirke is, délben kimegyek futni is. jó hétvégét!

beababy 2013.04.17. 08:10:26

Köszönöm a választ.
süti beállítások módosítása