Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

70/1--majd jövőre :)

2012.12.29. 16:29

szerző: B.-né Erika

Kari előtt írtam, akkor kezdtem VOLNA, aztán elkapott a VÍRUS és jött mindenhol és rosszul voltam, nagyon :(
karácsony ünnep :D és nekem boldognak kell lennem, ezt nagyon jól elértem egy halom süti segítségével még ma is :(((( pedig ma 29-e van, szóval csak így tovább messze még a 100.
(59,5 vagyok ma, kis pocak 79, derekam 74,csípő 91, popsi 93, comb 56- 57 cm, hát 83 maradt, de a comb has a kritikus részem.
- Elhatároztam a fegyenc guggolás valamelyik része minden nap lesz nálam (ameddig kipurcanok+1 ;) ) 
- A másik ma rá álltam a mérlegre legközelebb 70. nap fogok, nem mérleg = tükör és alakra megyek.
- heti 1* elmegyek infra szaunába. 
- fokhagyma
- máriatövis gyógynövény =(inkább kapszula formájában vidd be a szervezetedbe, mivel a silymarin vízben nem oldódik (tea formájában) ))

Boldog karácsonyt és végre Boldog Új Évet! 
2 nap múlva ÚJ ÉV!!!

01.02 csütörtök addig csökkentem az adagjaim nagyságát a többi utána 
mai mérlegre állásom kellemesen reggeli után 60,7 most 61,1 délután alakul. ilyenkor kell picit visszavenni

nem fogadok most semmit, úgyis lesz valahogy, 04.21-én lesz a szokásos éves futás :) most a 12 km-t meg kell, le kell győznöm, jó idővel ;) 
a futás, fegyencedzés (táblázatban vezetve) ilyenek továbbra is tervben. tartani az 58-at :) bár nagyon hívogat, hogy mennyi az alsó határ, 53? 

Elkezdtem egy könyvet, ha végeztem vele, majd leírom a véleményemet, (Csernus:A NŐ) 

images (1).jpg

Kos dec. 29, szombat: Választhat, hogy egy új feladatba fog-e, vagy a régebbit viszi végig. Nem megfutamodás, ha az előzőt választja. Sok mindent letett az asztalra a régebbi feladattal kapcsolatban, de az utóbbi időben nem halad az Ön által megkívánt tempóban. Lehet, hogy a feladatnak is jót tesz egy új szemlélet. Utódja áldani fogja a nevét, hogy sikerült jól megalapoznia a pozitív végeredményt. És ha úgy érzi, ez a feladat áthallás a házasságára, ne lepődjön meg.
horoszkópok, hiszek is, meg nem is.....

mai zene:

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr374974341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2013.01.09. 11:28:53

Mit látok? Gondolatban foglalkoztat minket az alsó határ? :-)))
Szerintem magasság mínusz 19 kg, de az már két hét sportnélküliség, és tényleg nagyon kevés kaja. De az már anorexia határ is, szerintem a magasság mínusz 16-17 kg a kib***tt jó kinézet (Halle Berry, Jennifer Aniston), nekem az a cél, ha már nem szoptatok.

Kicsit deprimál, hogy vastagodtam (tükör, mérleget nem merek) a szülés óta, most is ülök itt ahelyett, hogy tornáznék. Nyűgös-bújós volt a bébi tegnap, kifáradtam.
Már a fogai...

Scala 2013.01.09. 15:44:03

Elírtam, magasság mínusz 119, 116-117 kilogrammban, természetesen.

B.-né Erika 2013.01.09. 22:31:03

@Scala: a foga? kis nyuszi, elkezdődött?
Alighogy összeszoktatok, már jön a pocak csikarás (Ő szokja a folyékony táplálékot) majd jön a fogzás és ez az időszak is sokáig tart, de olyan jó rá vissza emlékezni, így 3 év távlatából már csak a szép emlékek maradnak meg :)

B.-né Erika 2013.01.09. 22:45:14

@Scala: Give it your best shot, the best of their own border crossing.
szeretnék annyira motivált lenni, mint 1 évvel ezelőtt, átlépni a saját határomat, határaimat :)
április 21. 10 km számomra teljesíthető tempóban :) jó idővel zártan :) úgy hogy most elöről kezdem 2 km-től :) újra felépítve.

Scala 2013.01.10. 09:10:01

@B.-né Erika: Igen, a fogak, de úgy tűnik ez még csak kezdőlökés volt, ízelítő. Tegnapra sokat enyhült. Ma veszünk rágókát a kezdetekhez, mert csak nagyobb és nehezebb van. Nem semmi nyűgösködés ez a fog, és folyton csak karban szeretne lenni. Rendeltem egy rugalmas hordozókendőt, de nincs raktáron 3 hetes kiszállítást ígértek.

Tényleg úgy van, ahogy leírtad, bélrendszer beindulása, aztán kisvártatva a fogak... Ha nem lett volna szünet tegnap, ami arra utal, hogy ez most csak kis viszketés volt, asszem falnak megyek. :-(

Scala 2013.01.10. 09:28:36

@B.-né Erika: Április 21. nekünk pedig az anyatejes kizárólagosság vége. :-))) Ott kezdődik nekem az "elölről, újra felépítve" :-)

Szeretnék kérdezni pár varázstrükköt csecsemő-ügyben? Lehet? :-)
süti beállítások módosítása