Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Minden rendben velem, közeledik egy modulzáró, sok tanulás, nagyon beszervezem magam, most is több elmaradásom is van :( nem érem utol magam, de így szép az élet, ha zajlik. 

Tegnap (Szlovákia) BÚCS községben jártam a zámolyi Őszidő nyugdíjas klub tánccsoportjával, olyan aranyosak, szívesen fogadnak, még akkor is ha bot lábam van és semmi ritmusérzékem ;) 

kepatmeretezes_hu_388944_367197673363630_336213736_n.jpgkeresztben a lábam, kezemben táska és alma :)

kepatmeretezes_hu_576956_367183310031733_1193396179_n (1)4000000.jpgcsodálatos helyen vendégeskedtünk :)

a lányokkal akikkel helyben lakom (2) elkezdtük a futást 2 km rövid sétákkal, szokják. 7 kör a pályán :) hétfőn csütörtökön, szombaton,

Ehhez jön hétfő- szerda 7-8ig 1 óra aerobik jellegű mozgás, NŐI TORNA.

és heti 2 * most holnap és pénteken a barátnőmmel egy 10 emeletes házban 1-esével - LE majd 2-esével - LE és 3-asával - LE és békaszerűen guggolásban -LE (ezt majd kipróbálom mennyire térd próbáló) 

És még mindig reggel+ délutáni gyors sétám, ami 2* 2,5 km.

A spinning- még mindig nem sikerült :( szomorú vagyok, de egyszer csak úgyis elérek.....

nem álltam mérlegre, most hétvégén elszaladt velem a ló rendesen.... 

viszont a centik maradtak, nem aggódom.

heti kedvenc: szőlőmagolaj ...imádom ( a METRÓBAN vettem 750 ml, és 2650,-) 

a csajok az osztálytársnőim, már 3-an kéne, hogy csinálják, de egyikük lógós nagyon, pedig neki nagyon nagy szüksége lenne rá, mert baj lesz ( 18-as cukrokat mér :( ) szóval rá extra figyelem ( csak tudnám honnan vegyek  

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr964813872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2012.10.02. 13:49:02

Édesen áll rajtad a néptáncszerkó. :-)

Nekem is olyan nehéz megérteni, nem si megy, de lehet igaz a mondás: senkinek sem lehet segíteni akarata ellenére.
Tanácsot is csak kérésre szabad pl. adni.
Hát...
Ne te törd magad, és ne is agyalj rajta hogyan oldd meg. Neki kell alapvetően eljutnia valahova, ahol még nincs, a riasztó vércukor-érték ellenére.
/Nekem alacsony a vércukorszintem, szinte túl alacsony is néha, de olvastam a lelki hátteréről a dolognak, nem csak az elhízás miatt romlik valakinek le ennyire. Sok elmélet van, néhány köztük extrém, de az önbüntetés, mint alapmotívum, önmérgezés hangsúlyozott./
Háromból kettő jó arány, ezt érdemes inkább nézni! :-)

A lépcsőzés durva lesz! Reméljük hatásos. Kérünk beszámolót!

Scala 2012.10.02. 18:18:10

Erika!
Itt vannak videók, a HírTv-s interjú csak a Spinningről szól.
www.litewellness.hu/videogaleria/2012/

B.-né Erika 2012.10.02. 22:22:57

@Scala: nézem :) kedvem megvan hozzá, egyre jobban...
lépcső a békeugrásos guggolásos még nem, a többi ment nagyon érzem a fenekemet, holnap remélem fel fogok tudni kelni.
Ma nagyon fáradt voltam, ilyennek is kell lenni, hétfőn egy rész modul vizsga, nagyon nem megy a tanulás, minden vonja a figyelmem, a kisnyuszik is, (Dodi & Ádi).
Minden rendben veletek? Nátha? remélem meggyógyultál.... olvastam, és a ctg-s hozzászólásod is, én is úgy vártam hetente, hallottam minden rendben, megnyugtató. Mikor mész legközelebb? átgondoltad, apukával vagy nélküle?

PrettyWitch 2012.10.02. 22:50:53

@B.-né Erika: A cukros ismerősre valahogy nagyon rá kellene ijeszteni... nekem anno a kórházban azt mondták, hogy ha így folytatom, 40-50 évesen cukorbetegség, és a lábamat is levághatják, ha szövődménye lesz. Azóta sem néztem utána, de eléggé sokkolt ahhoz, hogy bekattanjak.

Scala 2012.10.03. 08:02:48

@B.-né Erika: A náthát vasárnap estére legyűrtem, felszakadozott, hétfőn még sokat trombitáltam, de már vége.
Most a gyerek faterja kapta el, igyekszik a szülésre rendbejönni.
Ctg-re itt a 38. héttől kétnaponta kell menni, ez a protokoll. Szóval tegnap voltunk, csüt. megyünk. Már tudom kezelni a Toco értéket is a gépen, kinullázom, ha felállok, n mutasson méhösszehúzódásokat, amikor nincs.
Tök jól felszerelt a klinika, tegnap egy másik szobában ültünk. A forrócsoki bevált, attól jókat mozog a pici, nem kell ismételni a vizsgálatot.
Szülész is megtekintett, a méhszáj már készül...
Apuka: majd a helyzet dönti el, ha idegesít (a magzattal kell összhangba kerülnöm, ha zavar a koncentrációban), akkor a fájások alatt nem, vagy fordítva. Ott lesz, de nem tudom, hogy hol, melyik szobában. :-)
Kapunk egy családi apartmant, legrosszabb esetben ott vár, vagy az aulában. Amilyen állapotban most van, felrendelhet magához másik osztályról konzíliumot, teljes kivizsgálásra... :-D
süti beállítások módosítása