Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

56

2012.09.16. 12:15

szerző: B.-né Erika

ez egy szám a mérlegen, nem megy 59-ig viszont a combom nem tetszik :(

arra jutottam mivel legjobban a lifetilt módszer végén január 17-én voltam elégedett a combommal, illetve amikor 55 kg-os voltam ;) /52 cm-es volt :) / tehát az osztálytársaim közül szám szerint ketten kezdik jövő hét csütörtökön az LT módszert ezért én is velük tartok, emelt adaggal (kicsit emelek rajta, hogy ne fogyjak, csak a centik legyenek jók = alakformálás ) meg igazából így tudom támogatni a többieket, hogy ne bukjanak el, hiszen én is ugyanazokat fogom enni és vinni mint ők és 

a saját példámon keresztül mutatom be nekik, hogy igenis lehet, meg lehet csinálni

nincs kifogás, elő a dobozokkal és hajrá...............

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr774780171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.09.16. 13:27:29

Lehetett ahhoz is valami köze, hogy a LT étrenddel egészségesebben étkeztél, és az jót tesz a comb "fodrainak" :)

Osztálytársak blogolnak? Mennyiről indulnak?

Scala 2012.09.16. 20:11:26

Comb témában önjelölt szakértő volnék. :-)
Az az igazság, hogy nagyon macerás egy terület, ha valakinek adottságilag ott vastagabb. Márpedig a nők 60%-nak az. Amikor a felkarom már rendben, vagy kimondottan gebe, akkor is normál" a comb.
Nekem is, ahogyan írod, a gebeségkor tetszik a legjobban, illetve a két éve felfedezett Spinning tett vele csodát. Egy Spinning óra majd ellipszistréner és lépcsőzőgép kombó évtizede nem remélt tartományba nyomta vissza az alkati elbaszódást. És még nem is koplaltam mellé.
Ismerek olyat, aki nem oda hízik, hanem hasba, ő a has gyakorlatokat utálja, gondolom fenékkel van még ugyanez, nos nekem a comb. Mindig azt érzem a legnehezebbnek, azt nem bírom végigcsinálni, attól purcanok ki stb. (torna dvd-k, alakformáló aerobik). Viszont ezek a kardió mozgások nagyon jót tettek neki. Persze sztem a kondigépet is be kéne iktatni a tökéletességhez, de arra sose jutott időm, meg nem tudom mit és hogyan kell használni.
Abban Boszinak igaza van, hogy a só-liszt-cukor-zsírszegény diéta nagyon sokat segít a témán, ha az ember kibírja.

Scala 2012.09.16. 20:12:57

Amúgy most akkor 56 kg vagy? Kicsit nem értem, előző bejegyzésben 59 voltál...

Scala 2012.09.16. 20:20:23

Amúgy úgy tudom sok modellnek és rúdtáncos stb. csajnak műtve van a combja, zsírleszívás, így már nem hízik oda, azért olyan fiús-feszes a lábuk, főként hátulról. Mintha egy feszes harisnyát húznának fel, megrántják a bőrt is... Úgy könnyű.

B.-né Erika 2012.09.16. 21:54:34

@Scala: szóval néha rápattanok a mérlegre és 56,4et mutatott kicsit megzuhantam, hogy jól eszem és mégis, vagyis mégsem :( azt a cici formát szeretném ami 59nél volt most és azonnal, de a kilók jönnek mennek, érdekes, már nem állok minden nap mérlegre (nem érek rá :( )
a másik bejegyzést is most tettem láthatóvá már régen megírtam, de valahogy a vázlatban maradt. 09.02-én volt a mozgásfesztivál.

:) köszi a tanácsot, azért is kell kezdenem valamit, hogy kirántson a mostani hétköznapok szürkeségéből. a futás segít, eddig mindig segített.

@PrettyWitch: osztálytársak fognak blogolni :)(induló súly majd csütörtökön állítom mérlegre magunkat.) remélem, azzal jól tudnám őket követni, ha írnának róla. LT:a comb belső felének nagyon jót tesz az a fajta étkezés :) és a popsinak is... jól vagy? voltál a mostani runtilten?

PrettyWitch 2012.09.16. 22:41:27

@B.-né Erika: Jól vagyok, köszi :) Már nem megyek ki runtiltre, mert futni nem merek (az augusztusi runtilt volt az utolsó futásom, megfájdultak utána a medencecsontjaim), társasági életet meg amúgy sem ott élek :)

Scala 2012.09.17. 13:56:17

@B.-né Erika: Ahá! Szóval két hét alatt 2kg-t vagy hármat fogytál. Hm.
Szerintem tégy fel képet, és eldöntjük.
Mell: ehhez nem tudok hozzászólni, nekem anorexia határon is 90 cm... azaz általában nagyobb, mint szeretném. A nagy mell kövérít.
Férfiak azt mondják inkább egy kisebb mell és feszes derék-fenék-comb, mint fordítva. Persze azt is mondják, hogy túl nagy mell nem létezik. Nos, ebben nem lehet kiigazodni... :-D

Szerintem ha a szervezeted beáll egy súlyra, jó kajálás mellett, azaz nem koplalsz, csak okosan eszel, és mozogsz, akkor az az ideális testsúlyod. Nem kell afölé menni, mert rossz helyre fog felkúszni.
Anyukámnál is látom, hogy visszaszedett 3 kg-t (57 kg-ról 60 lett, magassága mint te), de nem a végtagjaiba, ahogyan akarta, hanem hasba, ami neki káros (diabetes). Őt is elparancsoltam uszodába.

B.-né Erika 2012.09.19. 00:05:54

@PrettyWitch: én szeretem a runtiltet és a hangulatát, bár a mostanin én sem voltam, majd alakul :) a csontok készülnek a szülésre és tágulnak, és ha nem esik jól a futás majd találsz mást, ami jól esik :)
@Scala: most pedig visszajött ma reggel 58. ilyen hullámzó diagramot :)tényleg így van a pasikat 2 táborra lehet osztani :) ahogy írtad :)
csütörtökön ki kell próbálnom a spinninget annyira dicsérted már nem bírok magammal ;) szép formás vékony combot szeretnék.
jó legyél vigyázz magatokra

PrettyWitch 2012.09.19. 07:20:28

@B.-né Erika: Elkezdtem helyette kismamatornázni itthon, az egyelőre megy.

Scala 2012.09.19. 21:51:37

@B.-né Erika: Hajrá Spinning, én imádom/-tam, sötét, zene, persze nem árt egy igazán jó oktató.
Hol fogod csinálni? :-)

Scala 2012.09.19. 21:53:52

@B.-né Erika: Ja még azt akartam írni, hogy ellipszis tréneren 35 percet nyomultam mindig, és 15-öt a lépcsőzőgépen. Nekem utóbbi elég fárasztó, bár idővel tudtam nehezíteni, de a kardió gépek közül azt találtam a legkeményebbnek. Nagyon hatásos viszont, úgyhogy muszáj puttonyba helyeztem.

B.-né Erika 2012.09.22. 10:14:06

@Scala: www.poledancefitness.hu/ azért jó az alakjuk :)
hétfőn A1 magma 8:30ra aztán suli, de nem spinning -> spinryder lesz az első... mindegy beleadok mindent kihozom a legtöbbet azt szeretném ha az én combom (combizmom) végre olyan legyen amilyennek szeretném ;) aztán 3 km gyors séta a suliig, sietnem kell.

Scala 2012.09.22. 19:22:11

@B.-né Erika: főként ennek a nőnek tetszik az alakja, Masterclass :-)
www.facebook.com/events/264728693613960/

Egy ismerősöm jár erre a lányaival, asszem pont ide, arra, amelyik egy playmate terme. Azt mondta, hogy az ilyen lányok 25 éves korukra 15 műtéten vannak túl, többek között ez a combfelhúzásos történet.
Nem az aki a keretképen van, a linken amit küldtél, hanem a Pirner Alma és társai típusú csajok.
süti beállítások módosítása