Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Antibiotikum

2012.06.19. 14:32

szerző: B.-né Erika

még van pár nap vissza.. 2..pontosan és meggyógyulok...
alig bírok a fenekemen ülni :(

nem futok az kikészít most, fegyencedzés tegnap, pár nyújtással, női fekvőtámasszal 4-5*12-15 mikor mennyi ment, (izomláz az van :)  péntek felé insanity folytatás lesz, addigra már biztosan meggyógyulok, bár most sok stresszhelyzet van az életemben, eddig úgy érzem helyt állok, bár fogyni most nem fogok, 6 órát alszom, tanulok, azért figyelek mit eszem, sok zöldség 2 alma naponta, túró is, a húsival vagyok úgy, hogy most nem kívánom :( 
A fehérjét kellene vissza iktatnom vacsi helyett, abból legalább meglenne a fehérje adagom.

Gyönyörűséges meleg napot, és hűs szobában pihenést kívánok!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr434598249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virág40 2012.06.26. 12:29:20

Szia! Kicsit el voltam veszve mert elég sok minden történt, de látom Te is ritkábban írsz. Remélem már meggyógyultál és minden rendben! Szeretném megosztani a 140 napom végeredményét ami persze még nem az igazi végeredmény csak a mostani állapot, de ezt részben neked köszönhetem mivel én Téged figyeltelek végig és Te adtál erőt ahhoz , hogy ez igenis Sikerülhet! És sikerült! a számok: 140 nap
SÚLY -18 kg
MELLBŐSÉG-16cm
MELL ALATT-9cm
KAR -5cm
DERÉK -17cm
CSÍPŐ -18cm
FENÉK -13cm
COMB -12cm
összes: -108
Szóval köszönöm!!

B.-né Erika 2012.06.26. 15:43:04

@Virág40: készül az új post :)
NAGYON - NAGYON GRATULÁLOK!!! GYÖNYÖRŰ EREDMÉNY!!! fantasztikus :)
Ügyes vagy! és kitartó! akkor te is hozzászoktál az egészséges ételekhez. Most van két lány akivel 07.01-től indulunk, én igazából formáló, Ők diétázó, remélem tudok nekik erőt adni, hogy nem adom fel és így Ők sem fogják, az egyikük az osztálytársam, a másikukkal virtuálisan leszek. A barátnőmmel futok minden másnap, szerintem ma is, érdekes ő nem diétázik, bár visszavett a mennyiségből és odafigyel mit, de szerintem a diéta (ami csak az egészséges étrendet jelent) fenntartása vezet eredményre. A "csak"mozgással szépen lassan mennek lefelé a centik és kilók, életmódváltással gyorsabban megy.

Még egyszer gratulálok a szép eredményeidhez :) Derék, csípő -17-18 nagyon szép, és mindenhonnan arányosan :) örülök :)

Virág40 2012.06.27. 00:03:10

@B.-né Erika: Köszönöm a gratulációt és mindent!!!!! Folytatom és nézem a Te utadat is.
süti beállítások módosítása