Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

jól érzem magam :D ma egy fekete gatyót vettem fel sima póló, hosszú zokni 

kepatmeretezes_hu_sam_1858.jpg

ma is 1 óra kondi kb. de lehet gyorsabban sikerül :) és futok amennyit bírok, esküszöm ki fognak tagadni itthonról, hogy ennyi időt nem vagyok itthon, nem töltöm velük, de el akarom érni a vékony lábat amit tervezek mert persze ma is becsúszott a pogi 1 mini (bár ne ettem volna meg még csak nem is ízlett :( ezért írtam a diétára nagyobb hangsúly és a víz ivásra is mert mostanában az is elment.... a lelki tényező: ezen a héten szoktatom be az Ádit az oviba a szívem szakad meg, úgy hiányzik, de ez az elválás... ez rátette erre a hetemre a bélyegét, tegnap még abban is benne voltam, hogy este szalonnát / sonkát süssünk és ilyen amerikai pillecukrot ami persze nagyon ízlett, utálom a pille cukrot, de így sütve :) finom.. tömény cukor.. szóval figyelnem kell a diéta helyes tartására, ami persze nálam már nem is diéta hanem életem része és csak mellé evés nem kéne, süti pogi cukros pille :)  de jól vagyok egyébként :) már a vádlim sem fáj, pedig tegnap délelőtt még úgy mentem mint aki be....  a vádlimra is edzenem kell szépen formásodjon alakuljon az is :) meg a kockahas nyárra projekt :) minden este amennyit bírok fegyencedzés 1. hasból anélkül nem fekszem le!! kell nekem a sakktábla :) 50 napom van május 12-ig visszaszámlálás indul ..................

Mai étkem:

R: 1KV 100tej 2 sz. tökmagos 1/2 doboz cottage case a light (lidl)
T: 100 túró 30 nat. joghurt

E: 15 dkg lazac 200 francia zöldség 1KV+100 tej 1 pogi /de mini/  13:00

16- körül ?? natúr joghurt
17 edzésre indulás 19 vége  18 indul 1 óra ott kikészítettem a combom hátulját 10 kg ossal és 4*50 (60-70) mikor mennyi sikerült, vádliztam egy lábas 3*25/ láb - majd kétlábas 2*25, hasaztam 3* amennyi sikerül (bemelegítés lépegető 5 perc bicó 5 perc)pár kitörés (20) simán
Futás:4,00 km holnap jó lesz : 5,30 vagy 10,60 ?? 

vacsi 21:30-22 ?    21:42: 125 túró 50 nat. joghurt 3 sz sonka

ÉS NÖVESZTEM A HAJAM!!!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr514337081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virág40 2012.03.26. 09:46:34

A lelki tényezőt nagyon megértem. Hidd el ez semmit nem változik később sem. 18 éves lett a "kis"fiam! Hát mit mondjak elég padlón vagyok. Ugyan olyan mint amikor először ott kellet hagynom a bölcsiben, oviban őket! Pedig nagyon bújós fiú mind a kettő, de még így is szörnyű.El tudom képzelni milyen akinek nincs is jó kapcsolata és már hamarabb lepattannak. Hát kitartás!!!

B.-né Erika 2012.03.26. 22:27:57

@Virág40: el sem tudom képzelni milyenek lesznek ha nagyok lesznek, nekem mindig a kis fiam lesznek, ahogy te is írtad. remélem jó lesz a kapcsolatom velük, a Renivel is jó bár most kezdte a tini részt és nehéz, de beszélünk még ha van gondja mondja tudja rám számíthat.... bárhova bármeddig bármit megtennék értük :) szerencsére mindenki imádja őket, és ezt néha (mindig) ki is használják :) kis nyuszik a Reni pedig a nagy nyuszi. ( őt néha lehet csak ölelgetni ) a fiúkat állandóan kell :) igénylik :)

Virág40 2012.03.27. 10:52:39

@B.-né Erika: Igazából akkor rémül meg először az ember amikor egyszercsak hatalmas ,szőrös férfiak lesznek ezek a mi kisfiaink!!! És sajnos ez nagyon hamar bekövetkezik.Nem is gondolná az ember.De ha ezen az ember túlteszi magát akkor utána már annyira nem lepődik meg ha a 15 éves /185 cm-es fia a hóna alá csap! Az enyémek is imádni valók, hiába kamaszodnak mindig jönnek, bújnak és igazából nem változik semmi, csak kicsit nagyobb lett a lábuk , meg a kezük!! Élvezz ki minden percet , mert nagyon megy az idő!!!!!! Iszonyú hamar felnőnek! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a runtiltre , de majd legközelebb. Szívesen találkoztam volna veled illetve a sorstársakkal! Gondolom jól sikerült?! Ja és megindultak a kilók és a centik!!! Nagyon jó ez az egész!!Köszönöm a sok segítséget!
süti beállítások módosítása