Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Mai futásom

2012.03.12. 22:17

szerző: B.-né Erika

Annyit tennék hozzá, hogy 1 km után beszabadultam a konditerembe és ott voltam kb. fél órát majd újra neki álltam futni mikor már egy ideje futottam láttam (hallottam meg), hogy nem kapcsoltam vissza GPS-t és nem mért távot csak időt (Adrienn talán nálad is ez lehet a probléma , kikapcsoltad a GPS-t és akkor nem mér távot csak időt) szóval amikorra észrevettem már túl voltam a dombos részemen így visszafelé menet még kétszer le- fel futottam, hogy legalább a távot pluszban oda tudjam írni, és beszorult a levegő a bordámnál (ilyen még nem volt a 150 km alatt amit megtettem :( olyan béna vagyok... és hazáig majd meghaltam, de futva. Majd ajtónk elé érve vettem észre 3,88 km akkor usgyi még egy kicsi itt nem hagyhatom abba és még egy kicsit és 4 lesz de nagyon fájt, nem mozdult a levegő, vagyis ilyen még nem volt :( és hazaértem akkor 4,20 volt kb, majd beérve updatelte magát és 3,87.. de nem érdekel futottam kondiztam kifáradtam ennyi... és tök jó.. nem is volt baj, hogy fújt a szél milyen kifogáskereső vagyok!! :( még jól is esett, hogy fújt, nem kérhetek egy Tomit ide házhoz ha ilyen van rúgjon seggbe, hogy húzzál kifelé mit sírsz, utána meg milyen jó érzés :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr774313011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatsme 2012.03.13. 01:27:21

ne így fogd fel, futottál, kifáradtál, ez a lényeg :) én azt se tudom, hol kell bekapcsolni a gps-t, öcsém okoskájával szenvedtem egész hétvégén, de nem bírtam rájönni :(

B.-né Erika 2012.03.13. 12:49:42

@thatsme: és érzem is ma minden tagom, szóval még jó is lett :)a kondiba igazán a popsiedzést szeretem, remélem leszálkásítja ezt a részem :) és a hegyre fel futást is ezért csinálom :)
süti beállítások módosítása