Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

A futás...............

2012.02.23. 17:53

szerző: B.-né Erika

ma is futottam, először nehezen ment, nem is a futásra figyeltem, vittem az összes telefonomat vártam egy hívást, majd átlendültem a holt ponton és kezdett jó lenni, és már nem zavart a kis szütyő ami össze- vissza fityegett a hátamon, majd nem érkezett meg a hívás holnap rá is kérdezek, mi lesz, lesz-e vagy nem, és mikor.. részleteket később osztok meg ha aktuális lesz. Február 7 nap március 31 napom van rá, hogy rákészüljek a 27. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra amiben kettő futást is terveztem nevezésemet és a nevezési díjamat már elutaltam, így már biztos ott leszek 9:30 kor induló 6,2 km távon és délután 15:15-kor a 3,2 km-es távon is :) 

Ma kesze-kúsza napom volt és siettem is haza (tanfolyam keresőben voltam) R: 2 sz. tk. kenyér de ilyen vékony ami 1 rozskenyérnek felelne meg..kb. meg 2 kanál diab. baracklekvár és 2 gramm vaj  vagy annyi sem, tudtam a köv. étkezésem még messze van..

és tényleg talán 11 körül megettem 1 protein szeletet(175 kcal) a rossmannból csak azt nem tudom minek az ilyenbe glükóz szirup? hogy kívánd a következő szeletet és meg kell hogy vegyed?mire hazaértem addigra lettem éhes, de nem tudtam enni nagyon izgatott lettem és azért csak pár falat túró csúszott le, a többit az Ádi szívesen megette :)
Majd 3 kor elmentem futni már 4 km ment 29 perc alatt,( nem a legjobb idő, de újrakezdés alatt jó) még érzem beteg vagyok, de nem hagyhatom el magam.. és a vége egész jó volt, akkor már talán nem is annyit sétáltam bele mert zavart a tatyóm... soha többet nem futok tatyóval magamon, mert jó kifogás megállni, a zeném is állandóan 1 szám ment folyamat mire rájöttem át kell állítanom..  2 nap múlva jobb lesz :) Bár a mostani YT Agárdi futáson még nem veszek részt majd a legközelebbin jövőre (25 vagy 50 km a táv) és minden pénteken fogok futni Fehérváron a "fehérvári futópéntek" szervezésében /BSI/ a bregyó közben azt majd meglátjuk mikor kezdem először belejövök :)

Tehát ebéd túró 30 gramm

uzsi 20 gramm mirelit francia és csirke

majd 18:30kor torna 60 perc és este fehérje!! és megyek pihizni.. Jó lenne rendesen kialudni magam :)

kepatmeretezes_hu_futas2.jpg

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr194187263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azanna 2012.02.24. 12:24:25

hmm, kíváncsi vagyok a részletekre:) de hát majd úgyis leírod, ha már megígérted:P

Virág40 2012.02.24. 17:43:35

Tegnap nekem is ment a futás. Ma pedig elövettem a gördülö talpas edzőcipömet és gyalog mentem dolgozni! Hát nagyon durva volt pedig mindig gyalog megyek. 30perc oda 30perc haza. Nagyon mgdolgoztatott , de jól esett. Tegnap periodikusan futottam azt mondják ez fejleszt a legjobban és intenzíven égeti a zsírt is ! Hát remélem!,,, jó lenne egy kicsit jobban futni, de legutoljára amikor élveztem akkor tudtam lefutni 6 km. Na mindegy dolgozom a dolgom.

Virág40 2012.02.24. 17:45:21

Mindent kijavít a iPad . Ha esetleg nem értelmes ! Neki nem tetszenek ugyan azok a szavak amik nekem.

B.-né Erika 2012.02.24. 21:00:44

@Virág40: jön a jó idő élmény sétálva menni dolgozni, aki reggel bepattan az autóba nem is tudja miről mond le :)
majd én is kipróbálom ha elértem a 7-10 km-t újra, intervallum futás, jól hangzik :)

Virág40 2012.02.24. 21:49:08

@B.-né Erika: Az a baj a futással hogy nagyon hamar visszaesik az ember ha egy kicsit lazít . Biztos sikerül a vivicitta . Nagyon drukkolok, de szerintem ez nem kérdés! Eddig is kitartó voltál!

B.-né Erika 2012.02.25. 07:24:32

@Virág40: Annak sikerülnie kell addigra, egy hónap alatt elég nagy fejlődést lehet elérni, ha motivált vagyok és most igen!!! :)

Virág40 2012.02.25. 16:00:27

@B.-né Erika: szeretném a segítségeteket kérni.! Persze csak ha van kedv hozzá. Elindítottuk egy honlapot azzal a céllal, hogy egy helyen meg lehessen kapni minden segítséget ahhoz, hogy ha valaki szeretne egy teljesen új életbe belekezdeni ne legyen egyedűl. Minden felkerűlhetne rá csak az a lényeg hogy "igaz" legyen. Minden jöhet! ... Étkezés, mozgás, lazulás, agyi és testi is....illetve olyan programokat kellene összehozni ahová bárki eljöhet egyedül is vagy családdal vagy ahogy szeretne. Sokan szeretnének ki mozdulni csak nincs kivel. Ezeket kellene valahogy összehozni. Az igazság az hogy nagyon régen gondolkodom ezen csak egyedűl elég nehéz nekikezdeni. www.egeszsegesebbeletert.hu
Vélemény? Teljesen ingyenes lenne a lapra való felkerülés .
süti beállítások módosítása