Sajttorta erdei gyümölcsökkel 28 cm-es tortaformához
Alja 250g keksz darálva, lehet vajas keksz, zabfalatok, vegyesen akár amit szeretünk 3 ek vaj
Krém 900g natúr sajtkrém, vagy 450g mascarpone-450g sajtkrém 200g cukor 1 citrom reszelt héja 3 ek liszt 4 tojás 250g tejföl Öntet 0,5 kg vegyes erdei gyümölcs (fagyasztott is lehet) cukor-citromlé ízlés szerint egy kis vörösbor Sütőt 160 fokra melegítjük.
A kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal és a tortaforma aljába nyomkodjuk a masszát, jó alaposan lelapogatjuk. A krém hozzávalóit habverővel egyenként adagolva simára keverjük, majd a kekszekre öntjük az egészet. Sütőbe tesszük, kb 45p alatt megsütl, nem baj, ha remeg a közepe, hűlés közben még szilárdulni fog.
A gyümölcsökből sűrű öntetet főzünk a tetejére a fűszerekkel.