Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

49. Nem került el.....

2011.12.21. 16:19

szerző: B.-né Erika

nem került el minket idén sem a betegség,, jött vírus formájában :( A Dodinál kezdődött már hétfőn köhögött, hasmars, a Reni tegnap délután láz, levertség, éjszaka, hányás, ma az Ádi hányás, eddig :(

Remélem engem elkerül, most nem szeretnék :( eszem a vitamint, de vírusról van szó így a szervezetem vagy legyőzi vagy legyőzi, ennyire még nem éreztem magam top formában :) 

Ma szerda, van fánk, többsége ajándék, csak csomagolni kell még, ételek többsége félkész állapotban a mélyhűtőben vár, még pár dolog kell a sütik előkészületei, még utolsó simítások... és szombaton karácsony!!!! Remélem betegségtől mentes lesz és problémáktól mentes :) csak ennyit kérek, a többi jön magától!

Ma futottam csak 3,66 km, többre nem volt időm a Zsolti dolgozni akart... pénteken még egy futás és talán vasárnap is belefér egy fél 2-3 km-es :) a gyakorlatokat most be kell suvasztani a napomba nehogy elmaradjon!!!! a hetembe is!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr603481022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása