Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

2011.10.28.

2011.10.28. 18:05

szerző: B.-né Erika

Rá kell állnom arra, hogy minden nap írjam meg mit ettem, mit gondolok, mit érzek!

Jaj nagyon jó, köszönöm a biztatást! Nagyon jól esik.. A futás az elején szenvedés lesz mint ahogy az látható is a videón. Többször vissza néztem a videót, miért jár kifelé a lábam, és talán rájöttem a rossz beidegződés, 
mert 2,5 éves voltam, amikor apukám át akart vinni a mamámhoz L.berényből  V.acsára és én betettem a két bicikli küllő közé a lábam és eltört a bokám :( a heg megvan, a csont össze forrt. Javítani fogok rajta, eddig nem foglalkoztam vele, pedig futottam már a busz után :) Annak idején más volt a torna óránk, sosem buktattak meg épp átsiklattak, amikor pedig megfenyegettek az 1-essel, vittem a felmentésemet... 
Most nincs kifogás, felnőttem és én akarom, hogy egészségesen éljem le a hátra levő részét sportosan és vékonyan...Úgy érzem most már mondhatom LESZOKTAM A CIGIRŐL, tavaly októberben tettem le, aztán persze párszor még rágyújtottam, barátnőmnél / Ő is, majd velem csinálja a diétát/, de ma elmondhatom tiszta vagyok és úgy érzem ha fognék 1 szál cigit a kezembe összetörném és kidobnám mert haragszom rá, hogy ennyire függőséget tud okozni, megkeserítve ezzel a gyerekek életét. Mert bizony én, 13 évesen gyújtottam rá először mert ciki lett volna, ha megkínálnak a fiúk és én nem fogadom el, emlékszem arra a napra mikor 1. cigimet meggyújtottam...

Mozgás:
Itthon is mindenkit buzdítok arra, hogy tessék mozogni,sportolni akkor nem jó mikor el kell indulni, mert kilószám tudok én is kifogást, meg sokat hallok is, de amikor elkezded PLÁNE mikor befejezed... Átmegy a fejedben, ma is tettem magamért. És el kell hinnünk, hogy a párunk máshogy néz majd ránk, ha kellemesen feszesen izmosan mutatjuk magunkat Neki. Rám most nagyon büszke, mutattam neki a videót és láttam rajta :)  
Bár magamért csinálom mert én akarok "csini" lenni végre, 18 évesen szültem, én akartam a babát, de az alakom megváltozott, a 2. és 3. terhességgel ez csak rosszabb lett, mivel a kettő között nem is tudott annyira regenerálódni a testem. 1,5 éves volt a középső bébim még szopizott mikor megtudtam, hogy jön a következő babám... Így, semmi fogyókúrával 78kg-mal újra kezdtem a várandósságot és 98kg-val mentem szülni :(

kepatmeretezes_hu_sam_03033.jpg
Így most végre szeretnék olyan lenni, mint amit viszont szeretnék látni a tükörben.Ezért a blog cím: TÜKÖRKÉPEM 

Mivel még csak rákészülök így nem írom le mit eszem, csak annyit próbálom vissza fogni magam és az adagokat, nem eszem cukrosat, nem iszom üdítőt sem, a víz fogyasztásomat állítom be és a rendszerességet.. 
A mostani kedvencem: zsírszegény túró, 12% tejföl,édesítő pici citromhéj +lé, ez az én túró rudim...  :)

Kitartás csajok, meg tudjuk csinálni... November 3-tól ... Nagyon kíváncsi vagyok az étrendemre és az edzés programomra!!! ÉS A PEAK TERMÉKEKRE, majd teszek fel képet és akkor ti is látjátok...

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr713336301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2011.10.28. 20:09:54

Nem kellene vigyáznod a futással, ha amúgy nem mozogtál korábban sokat? Gondolom, a térdedet, csípődet, bokádat kímélni kell még az elején. Tamásnak biztosan vannak javaslatai ezzel kapcsolatban, írhatnál majd erről is, nem csak te nem vagy profi a futásban :)

B.-né Erika 2011.10.29. 00:20:10

@PrettyWitch: ok, írok róla, mi a véleménye, bár az, hogy mit fog kímélni rajtam?szerintem semmit, én pedig mindent betartok amit mond...

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.10.29. 07:18:24

Az elején minden futás kín, de napról napra egyre többet fogsz bírni, sztem érdemes még a ráhangolódás időszakában is elmenni "gyakorolni", ugyanúgy ráhangolódni a mozgásra mint ahogy írod h már egy csomó mindent elhagytál az étrendedből. Hidd el, meg lehet csinálni, én az elején 1km-t se tudtam egészben lefutni, már simán megy az 5 megállás nélkül, a program előtt én sem mozogtam semmit, de belejöttem és fokozatosan emeltem a távot. :)

B.-né Erika 2011.10.29. 10:10:35

@Nyahu: álom - álom egyben az 5 km.. Amikor kipróbáltam a RUNKEEPERt akkor gyorsan elmentem "futni" mert kíváncsi voltam mit és hogyan csinál a program akkor 0,92 km mentem, persze bele gyaloglással ha meglesz a helyes technika, szerintem már a hétvégétől elkezdem a térképet pedig felteszem..

thatsme 2011.10.29. 15:30:39

akartam is kérdezni, hogy mikor lesz 0. napi kép, kilók meg centik? :) de akkor várok rá.
A futásról: én úgy csináltam, hogy első nap kimentem a szigetre és azt mondtam, ha törik, ha szakad, lefutom egybe az 5 kilométert, és nem állok meg. ha másfél óra lesz, akkor annyi. Gyilkos volt, pedig alig haladtam gyorsabban, mintha sétáltam volna, akkor még a lábamon a vasmerevített térdvédő, 1 héttel voltam a térdműtétem után és baromira féltem tőle, hogy tönkreteszi a mozgás, de a programot el kellett kezdeni. A térdvédő elszorította a vádlim meg a combom, alig bírtam emelni a jobb lábam, a tüdőm égetett... hadd ne soroljam :P így lett a vége 55 perc.
aztán csináltam tovább és hétről hétre egyre jobb lett, míg a mostani rekordom 5 km 32 perc alatt :)
túrórudi: én a helyedben tennék bele egy kis fahéjt is (ha szereted), nagyon el tudja venni a túró savanykás ízét :)

B.-né Erika 2011.10.29. 18:46:43

@thatsme: ami a kezdésnél van kint kép, azt csatoltam a jelentkezési mailom mellé. Az abban a pillanatban készült :) A centik és a súly is akkor mértem, NOVEMBER 3-án reggel mérem magam és kiteszem, az induló képeim tegnap készültek el, nagyon várom Tomi véleményét a sporttal, mozgással kapcsolatban, mikor mennyit ír elő..
Nagyon ügyes vagy én is ilyen kitartó szeretnék lenni a futásban, elhatározom és menni menni menni... 32 perc... gratulálok. :)

evytam87 2011.10.30. 18:44:25

Erika sajnos ami a cigarettát illeti én is bünösnek érzem magam mert párszor én is rávettelek egy kis dugi cigizésre:( mostmár nem tenném.:)
Bár mostmár hidegek vannak és nehezebb lessz neki indulni a futásnak de annál jobban fog esni:)

B.-né Erika 2011.10.31. 09:59:15

@evytam87: köszi, aranyos vagy :) ha bemegyek hozzád futunk együtt?

leningrad · http://malackacico.blog.hu/ 2011.11.05. 15:54:18

gratulalok a leszokashoz, ez szerintem meg nagyobb dolog, mint a program, amibe most belevagsz!:) Most akkor pár hónap alatt hatalmas lépéseket teszel a jo iranyba, nagyon varom a tovabbi bejegyzeseket es szurkolok!:)))
süti beállítások módosítása