Főztem vadast, majd teszek róla képeket, no cukor no liszt a vadas mártásba, de mivel nem akartam zsemle gombóccal enni, így rendeltem DW szarvacskát abból főztem 100 gr-ot és 250 gr-ra duzzadt... :)
Szóval Ő lenne az ebédem 125 gr tészta és a csirkemell felesbe vágtam abból 1 és sok szósz ami csak s.répa és f.répa kicsi mustár kicsi ecet, és az egész szószhoz tettem 40 gr. 12%os tejfölt. Finom :)
Készüléséről pár kép:
3 s.répa 1 f. répa babérlevél és a lepirított húsik is főttek benne egy ideig, majd kivettem őket:
2 db 140 és150 grammos csomagot vettem ki a fagyóból félbevágtam, így lett 4 szelet lepirítottam megfőztem majd kitettem külön és addig botmixerrel összetörtem a répásat persze a babérlevelet kivettem és a fehér répának a végének a fás részét ami nagyon rostos és kemény,
utána vissza a tűzhelyre és mustár 1 evőkanál vagy 2 teáskanál 2 teás kanál ecet 40 gr. teföl 12% végig kóstoltam és amikor a legjobban éreztem, hogy ízlik akkor kész! Semmi cukor semmi liszt!! a répa elég édes :) beletettem a húsikat együtt hűljenek ki még jobban beleivódik az ízkavalkád, ami kimaradt, a bors, de nem is hiányzott...
a süti is cukor és liszt mentes :)