Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

15. csütörtök

2011.11.17. 16:34

szerző: B.-né Erika

Kép kész , centik kész, mérleg ok. 

R: 1 kanál müzli kefirrel  ok.
T: 10 dkg túró 2 sonka  ok
E: 10 dkg csirke spenót főzelék  ok.
Uzsi majd most jön. És ma pihi napon vagyok. Szóval futás holnap, jövő héten egyik nap megyek fel Pestre, majd egy olyan napot akarok választani amikor a Vivi is fut és akkor együtt futunk kb. 3 km-t. Mert kb. 2 hét múlva már emeljük és nem 2 hanem 3,5 km lesz a távom! /nov. 28-tól/ 
loveheartpinkgod.jpg 

Ma 2011. november 17-e van, ami egy olyan nap, amikor csak pozitív gondolataim vannak nincs negatív, még pici sem. 
Indoklás:
A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.

 Eredete

A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak, sorrendben ez az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és a kilencedik holdhónap 22. napja. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.

Javaslatok

Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokonarra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben. Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra.

Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.

Ne felejtsd!Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó. TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ! Csak Te tudod a gondolkodásodat meghatározni.

Küldj szeretetteljes gondolatokat szeretteidnek, embertársaidnak, a Föld teremtményeinek és magának a Földanyának. Teremts magadnak és „utazó-társaidnak” szeretetet, békét, bőséget és boldogságot. Adakozz! Adj minél többet önmagadból, önzetlenül, tiszta szeretetből.

Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson!

Hívd fel mások figyelmét e napok jelentőségére és a napokba rejlő lehetőségekre.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr843390096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.18. 08:48:01

Hol vannak a képek? Kíváncsian várom őket!!!:))

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.18. 09:06:16

Úúú, láttam őket, wow! Nem semmi eredmény, leesett az állam:) Csak így tovább!A hátad sokkal sokkal szebb lett, írtam már a lifetilten is. A hasad meg úgy néz ki mintha csupa kocka izom lenne:)

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2011.11.18. 11:49:38

a fogyashoz gratulalok, a kitartasodhoz a tovabbiakban is sok sikert! jok a kepek :)

B.-né Erika 2011.11.18. 17:37:49

@Nyahu: köszi, aranyos vagy :)
@ajmfebulosz: köszi :)
süti beállítások módosítása