Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Egy pár szóban....

2011.11.06. 21:40

szerző: B.-né Erika

Szeretnék pár szót a kipróbált Peak cuccaimról, a turmix ma vagyok a 3. napon, nagyon fini, vaniliás MICELLAR CASEIN, ízlik, ezzel kibírom. :).
Én úgy szoktam, hogy van egy kis turmixom és jól felhabosítom,
holnap lesz a napja amikor teljesen vízzel fogom inni, várom, ha akkor is ízlik akkor minden ok.

Az E-Z coat spray belefújom a serpenyőbe és nem ragad le semmi, olyan félig - meddig teflonosat használok és sem a csirkém sem a rántotta nem ragadt le, pozitív a véleményem, tetszik, fúj és kész és utoljára hagytam, de nem utolsó szempont 0kcal. Ez egy óriási találmány!

Vitamin minden reggel 2 szerintem ez ebben az őszi időszakban csak jót tehet :) a vitamin mindig jól jön és az ár/ érték aránya nagyon jó! 240db tabletta van benne / napi 2-vel =120 nap, tehát több mint 4 hónapig elég! 1850 Ft-ért, szerintem megéri.

CARNITIN
a szervezetben kiegészítő szedése nélkül is megtalálható, tehát természetes anyag.

(Miért más a Peak Carnitin mint a többi?
Mert a kapszulákban a karnitin mellett cholin is van. A cholinnak enyhe
halszaga van, ezért a kapszulák speciális illatot árasztanak. A cholint nagyon
fontos a karnitinnel együtt bevenni, különben a bevett karnitin szinte teljes
egésze kiürül a szervezetből. Még cholin tartalommal együtt is, a karnitin
kiválasztódik, amennyiben 400 mg fölé megyünk.)

Én vettem más gyártó, más carnitin termékét 5ezer feletti árért és csak izzadtam, de nagyon a teljesítményem nem nőtt, egyáltalán nem vettem észre, csak a kellemtelen izzadást és akkor abbahagytam és kitakarítottam a lakásból ezt a színes dobozt..ami nagyon dekorativ volt.

Pyruvat:
A pyruvic sav a szervezetben is termelődik, tehát nem egy mesterséges zsírégetőről van szó.
- a Pyruvat optimalizálja a fizikai teljesítményt - jobban megy az edzés
- növeli az energiaszintet a szervezetben (17 %-al javítja átlagosan)
- csökkenti a fáradtságérzetet (a fáradtság érzete 71 %-al csökken)
- jó termogenézist biztosít (fokozottabb a kalóriaégetés
- csökkenti az éhségérzetet
- rendkívül felgyorsítja a lassult anyagcserét

HCA
egy növényi kivonat, a Garcinia Cambogia növény extraktuma, mely rendkívül jól módosítjaa a szénhidrát-anyagcsere folyamatokat a szervezetben, ha a vérben tartjuk a szénhidrátokat, akkor az izomzat többet tud elhasználni belőlük, és talán megúszod, hogy zsírokká alakítsa őket a tested.
- Az elfogyasztott szénhidrátok nem alakulnak zsírsavakká
- Javítja az izomzat glikogénraktárait
- Energiaszint javító
- Optimalizálja az izomzatépítést
- Gyorsítja az edzések utáni regenerációt

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr153359275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2011.11.07. 13:09:00

Ez mind nagyon jól hangzik, mégis félek kipróbálni az utolsó hármat. Eredetileg a Reductilra (fogyasztószer volt) is azt mondták, hogy mindenféle teszten átment, és nem káros, azóta kiderült, hogy szívbetegséget okoz, és betiltották. Azóta a vitaminokon kívül minden olyan szertől tartok, ami fogyást vagy fogyás elősegítését ígéri...
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

B.-né Erika 2011.11.07. 15:36:43

@PrettyWitch: írom folyamatosan majd mit tapasztalok, ezzel segítselek titeket a döntésben :) szép napot:) mindjárt go futni!

thatsme 2011.11.07. 22:26:51

@PrettyWitch: nyugi, ezektől szerintem semmi bajod nem lehet. a reductilnak nem tudom, pontosan mi a hatóanyaga, de ha jól sejtem, úgy próbál fogyasztó hatást elérni,hogy kiiktatja az éhségérzetet. így persze alig eszel valamit, ami miatt megfosztod vitamintól meg mindentől a szervezeted, ráadásul ha abbahagyod a szedést, beáll a jojó effektus.

a pyruvat ezzel szemben a sejt ATP-transzportjába nyúl bele véleményem szerint, vagyis fokozza az anyagcserét és az energialeadást. ráadásul a piruvát az a piroszőlősav savmaradéka, ami nemhogy megtalálható a szervezetben, de egyenesen a citromsav-ciklus alapköve, enélkül nem is élhetnénk. A citromsav-ciklus pedig egy nagy energiafelszabadulással járó folyamat, tehát véleményem szerint (rég volt biokémiám) ha több a piruvát a szervezetedben, gyorsabb az energiatranszport, gyorsabb az anyagcsere, gyorsabban olvadnak a kilók. Mondhatni 100%-on pörög a szervezet, ezért is lehet az, hogy megszűnik a fáradtság is. Higgy nekem, kicsit értek az effajta boszorkánykonyhához, bár igaz inkább a vegyész-gyógyszerész részéhez és nem a biokémiai folyamatokhoz.

thatsme 2011.11.07. 22:27:34

@B.-né Erika: nos az előző szép elméleti levezető után azért szeretném megkérdezni, hogy érzed-e ennek a piruvátnak a hatását? én most rendeltem meg, remélem nem feleslegesen.

PrettyWitch 2011.11.08. 07:49:35

@thatsme: Meggyőző, ha ezt olyantól hallom, aki a kémiai részéhez ért. Megfontolom, hogy kipróbáljam majd az utolsó kilók körül, köszi!

B.-né Erika 2011.11.08. 09:49:31

@thatsme: Azta, de jól leírtad/ megfogalmaztad, majd ezt elküldöm az ismerősömnek is, KÖSZI!
Azt érzem, hogy lefekszem 23:00körül és 7:30-kor magamtól ébredek aztán frissen ébredek,/nem kóválygok a kávé után. Ha nem innám az sem okoz gondot egész nap bírom, de én az íze miatt iszom a kávét./ majd a vitaminok után már viszem is a Dodit az oviba bicóval és örömmel viszem mert jó felpattanni és tekerni. Szóval friss vagyok és üde :), megeszem az előírt adagot és eltelít nem vagyok éhes, sokkal jobban tudok nemet gondolni az előttem levő ételekre amit a család eszik! Egyenlőre ennyi :)

thatsme 2011.11.08. 10:21:12

@B.-né Erika: ez azért annyira nem tuti, csak előkapartam a biokémia rég feledett tételeit :D a felében biztos vagyok (mmint abban a részében, hogy nem káros vegyszer, meg hogy a szervezetben a cc-ban van), de ha pontosan érdekel, akkor megkérdezem anyumat (biológia tanár), ő sokkal jobban ért az anyagtranszport részhez.

B.-né Erika 2011.11.08. 14:26:09

@thatsme: De szerintem tökéletesen megnyugtattál engem és még 100 embert, hogy igaz ami ott le van írva. :) Én egyikhez sem értek...
süti beállítások módosítása