Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

2018.12.15.

2018.12.15. 13:30

szerző: B.-né Erika

screenshot_20181215-133923_1.jpg

Leértem a lejtő aljára? Anno 2011 októberben majdnem innen indultam szóval 74.6kg vagyok, egy 20astól szeretnék szabadulni. 70 nap alatt. És felejteni az elmúlt 3 évet.... Nem bízom senkiben, akkor nem érhet csalódás. Megtapasztaltam mire van szükségem és annál lejjebb nem adom, miért is kéne? ha valamire van igényem és nem adják meg akkor nekem fejet kell hajtanom és elfogadni, hogy ez van ezt kell szeretni? Hát nem.... Fel kell vállalnom a véleményemet mindegy hogy hogyan reagál a másik, ha én nem állok ki magamért nem teszi meg helyettem senki.

A jövő év feladata, célja: angol folyt köv. kicsit jobban, több erőbedobással mint eddig
                                        a munkám újra kezdése a 0-ról, =ha már ezt dobta a sors, ez van
                                        és elkezdeni az új másabbegészségesebb életem már ma, most

több mozgás.... test alakítás, jobb forma... ez a cél egyelőre

a motiváció ha kész leszek.... nagyon szeretnék elmenni egy kis táskával Dubaiba- kíváncsian várom az érzést amikor leszállok a gépről, Egyiptomot imádom, oda visszamegyek, már régóta vágyom rá, és egy szigetet is meglátogatok...  :) persze már jó alakkal.....

 

 

                                          

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr3814486226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laurelei 2019.07.19. 06:35:34

Ki tudsz mászni, csak határozd el és tegyél érte. Minden újjászületést halál előz meg...
süti beállítások módosítása