Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

narancsbőr projekt....ON

2014.03.12. 20:17

szerző: B.-né Erika

Megy a béta dörög 1000-rel :) 1 hét letudva!!!
UP: vissza az alphára, jobban tetszik
DE

Én nem tudom milyen genetikával áldott meg a mindenható, vagyis de képzelem, az én mamám olyan kis asszony volt, akit könnyebb volt átugrani mint megkerülni. Már régen gyermekkoromban is sokan mondták, hogy a seggem az övé, olyan afrikai asszonyos, tehát ha nem dolgozom rajta nagyon durva méreteket tud ölteni, ez azt jelenti, hogy folyamatosan kordában kell tartanom, ÉS még egy rossz tulajdonságom van, ha nem mozgok semmit akkor jön ez a kacsatartás amikor hátra nyomom a seggem, ami a gerincem rossz tartását is jelenti, ilyen S tartás, Érdekes, viszont ha tornázom az izmok segítenek és nem annyira rossz ez a tartás már a 2-3. edzésnél észre lehet venni a látványos javulást ezen a (tartás) deformitáson (Nyerges hát: Az ágyéki lordózis és a háti kyphosis a normálisnál nagyobb.Ez a leggyakoribb típus, főleg 6-10 éves kor között alakul ki, amikor a törzs izomereje nincs arányban a hossznövekedéssel. Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/mozgasszervi_betegseg/2757/hanyagtartas)

egy régi kép is bizonyítja én kacs segg-nek nevezem 

 13I7O-103-1.jpg

azért itt látszik, hogy azért változás van, de még nem a tökéletes:
kepatmeretezes_hu_SAM_4061.JPGkepatmeretezes_hu_SAM_4063.JPGezen fogok változtatni és ha már olyan az eredmény teszek frissítést és éles lesz a bejegyzés...

kepatmeretezes_hu_SAM_4219.JPG

2013. dec. vége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014. 03.12.

kepatmeretezes_hu_SAM_4203.JPG

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr865735575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bedina37 2014.03.31. 17:11:08

Érdemes kipróbálni: ultrahangos-zsirbontas.eu/kavitacio-ultrahanggal/ Nálam bejött. Persze, több mindent be kell mellette tartani.Táplálkozás, mozgás...

Tomisz 2014.05.22. 23:06:25

:)) No látom te még nem zártad be a "blog boltotod" a régiek közül.

Csinálod az új narancsbőrmentesítő programot? :)
süti beállítások módosítása