Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

60/5

2013.05.17. 14:04

szerző: B.-né Erika

kepatmeretezes_hu_sam_1541_1368781639.JPG_300x400

Ez a kép a LIFETILT 70 nap utáni :)

18. nap 155 guggolás lesz ma, tegnap elmaradt, mert az INSANTY után már semmi erőm nem volt, csak beborulni az ágyba, ha mindkettőt szeretném, akkor egyik délelőtt, a másik pedig szokásos esti lesz.

Pure cardio volt a tegnapi 60/5, nem hagyom abba, most már a kíváncsiság hajt, mi lesz a 2. a max részben :) és a hasamra is, mit művel vele nyárra (július 10. fejezem be, ha nem kell pót pihi napot iktatni)

Készítettem képet, amit észreveszek: - elhagytam magam,- a mérlegre figyeltem és nem a testemre, - keveset iszom, sok a kávé (narancsliget) - a bőr lassan húzódik vissza, - a csíkok soha nem tűnnek el, - a belső combom önálló életet élhetne :)

Kitartás, a motiváció most született a képeket látva: P amilyen most, és amilyen a lifetilt 70 nap után, most még jobb lesz, remélem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr255282906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása