Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

kepatmeretezes_hu_Kp036.jpg

a Dodi után 79 kilósan :( és itt még nem is 87,5!! ez szörnyű :( 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr904850704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.10.15. 22:06:20

Számomra te mindenképpen példakép vagy abban, hogy terhesség és szülés (pláne 3!) után is lehet csajosan kinézni. Remélem, én is képes leszek rá.

Virág40 2012.10.16. 07:44:03

Hihetetlenül nagy utat tettél meg!!! De sikerült!

Teleszkop 2012.10.16. 10:59:01

El sem hiszem, hogy ez Te vagy! Sokkal sokkal fiatalabb vagy most! :)

B.-né Erika 2012.10.22. 12:16:20

@PrettyWitch: meg kell tanulni az egyensúlyt, az elején a babónak az anyukájára nagyon nagy szüksége van, de a párodnak is mint párjára, én elszúrtam, talán már ott amikor a kis nyuszik aludtak én néztem és csodáltam, hisz egy kis csoda, többet kellett volna foglalkoznom magammal, vagyis nem is többet hanem ha mást eszem- egészségesebbet = nem marad meg rajtam a sok-sok zsírpárna.
a lenőtt hajra csak egy megoldást találtam, én nem festem a hajam, megpróbálok minél természetesebb hajpakolásokat használni és akkor szép fényes marad és ugyan hullik, mindig is hullott mióta az eszemet tudom, sok babahajam van, fodrász is mondja. (mostani kedven hajápoló pakolásomban a szőlőmagolajnak is nagy szerepe van)
és a mozgás, amihez elengedhetetlen a társ, a segítség akire bízzuk a babót, hogy nyugodtan heti 3*, hiszen ennyi kicsi kimozdulásra a nőnek is szüksége van.

ennek örömére kimegyek kicsit futni mert a lustaságomnak nem szabad elhatalmasodni :D

megszületett unokahúgom kicsi kislánykája, Jázmin tegnap előtt 2670 gr. 52 cm kicsit idő előtt nov. elejére volt, de a lányzók sietnek.
délelőtt belenéztem a blogodba látom minden ok, a súly meg úgyis lemegy mert ha már kint a babó jobban oda tudsz figyelni, terhesen én is kívánós voltam és nálam a szoptatási időszak volt a hízásom oka vagyis megmaradt ami a 40 hét alatt és arra jöttek még :(
de te már tudod, hogyan kell megszabadulni a plusz kilóktól, nem lesz nehéz, csak következetesen és kitartóan :)
remélem élvezed a terhesség/várandósság napjait. :) pihenj és vigyázz magatokra.

PrettyWitch 2012.10.23. 08:27:14

@B.-né Erika: Köszönöm a biztatást! Sok helyről hallottam már, hogy az elején kell nagyon odafigyelni arra, hogy ne csak anya legyek, hanem nő is. Most úgy készülök, hogy ezt megpróbálom, remélem, élesben is menni fog majd.

A szoptatás alatt talán még nem vágok bele a fogyókúrába, csak elkezdek normális kajálás mellé kicsit mozogni, hogy újra feszesebb legyek. Ha majd már csak az enyém lesz a testem, akkor elkezdem ugyanazt, amit már egyszer csináltam: az 1200 (most inkább 1400) kalóriás étkezéseket és a heti 2-3 futást. Már többen is felajánlották a segítségüket arra az időre, amíg futni szeretnék, és természetesen az apuka is itt van :) Úgy érzem, szerencsés vagyok :)

Scala 2012.11.11. 19:44:40

@B.-né Erika: Hello, le vagyok maradva a blogoddal Erikám, no de van alapos mentségem, amit már mailben tudattam is. :-)

Én is nézem, amikor alszik. :-))) Mint pl. most. Ma nagyon édesen, sokat alszik, du. együtt is aludtunk, egyszerre, sokkal jobban vagyok azóta.

A szoptatást hatalmas csapdának érzem én is, vagy patthelyzetnek, nem is tudom hogy mondjam. Szóval én már az elmúlt két hétben is híztam, pedig egész szilfidnek éreztem magam szülés után.
No de diétázni nem lehet, mert kihat a tejre - próbáltam csak csipegetni és nem vitamint szedni, mert úgy esett jól, aztán csak nézem, hogy óránként enne a Barbi, és nem nyel semmit.

Egyébként remekül fejlődik a baba ezzel a "semmire nem figyelek, mit nyelek le, legyen finom, és kívánjam" trenddel: 250 g-ot egy héten, már bőven meghaladja a születéskori súlyát, amiből nem is vesztett olyan sokat a klinikán sem teszem hozzá.

Na szóval, hétfőn csináltam a Péntek Enikő-féle gyermekágyi tornát; azótza nem volt rá időm, sokat lógtam a neten, aztán a baba lett nyűgös három napig...
Ez itt:
fittmamablog.hu/index.php/2010/02/gyermekagyi-torna/
Úgy érzem nem fogom abbahagyni 6 hét után, a nyolcadik hét végéig ezt csinálom.

Az ápoltsággal nincs bajom, a hajam soha nem volt ennyire gyönyörű és sok (sztem a vitaminok és a hormonális hatás; a fodrászom azt mondta egyik vendégének megmaradt, ha ez így van örök hálám a gyermeknek és 18/20 évesen kap egy autót :-D). Férjem szerint gyönyörű vagyok, amikor jött a sógorom vagy mentünk gyerekorvoshoz még sminkeltem is.
Igazából a hízás zavar, amit nem mértem le, csak érzek.

Úgy érzem ki fog alakulni, de még nem jött el az ideje...
Férjem kérte, hoyg arra vigyázzak, hogy ne menjen fel túl sok (nem miatta, magam miatt, mert akkor többet fogok lamentálni, meg keseregni, hogy nem megy le)
Hétfőn csináltam a gyermekágyi tornát, ma is fogom, nyújtásokkal, mindennel, aztán holnaptól egy új hét kezdődik, megpróbálom sípcsonton ragadni az édességfogyasztásomat. Kenyérre térek vissza inkább, az Abonettről.
Most ennyire vagyok képes, sorry.

Béres Alexandrának a terhestornáját is fogom csinálni szerintem a 9. héttől, és a harmadik hónaptól van a következő lépcső, szerintem ez így normális, a Péntek Enikő-féle érzésem szerint túl kemény lenne.
süti beállítások módosítása