Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Először is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT A HÚGOMNAK :) Én akartam lenni az első!!! Vettem ajándékot! majd meglátod, napi 1 kanál engedélyezett mennyiség!

És ma 59,1 a tegnapi 59,0- hoz képest végül is jó, gondolkozik a testem mit is szeretne :)

Több embertől hallom, most már nehogy fogyjak így már jó!!! Nemsokára alakformálásra váltok, ígérem! Finomakat eszem és jól érzem magam, tavaly nem hittem volna, hogy idén elérem a 60 alatti súlyt :) borzasztóan örülök :)))

Most ép az ebédemet majszolom lazac és kukorica és borsó is :) finom...

Tegnap futottam ma 1 óra torna, holnap futok este varrás Szerda- kozmetikus, fodrász centik képek :) mérés :)

csütörtök fel Pest :)

és lecseréltem a székem az számítógép asztalomnál labdára azt hiszem 65 cmes, nem tudom, de jó, már 3 napja szerintem kényelmesebb mint a szék :)

images_1.jpg

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr124290502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.-né Erika 2012.03.05. 23:25:01

@Siena2007: Jól vagy? Minden rendben ? Szeretek napfényben futni, olyan nagyon feltölt. A futás mintha menekülnék itthonról :) de tényleg akkor egyedül vagyok és nincs probléma. Aztán amikor haza érek kifáradva akkor már jó és kellemes, nem veszekszem nem vitázom, levezettem a felgyülemlett feszültséget...
Az ételek: arra kell figyelnem ne tolódjon el az étkezésem a szénhidrátok irányába és akkor nem lesz baj :) mostanában nem számolom a kalóriát csak arra figyelek mennyit. És formálódnom kell azt érzem, popsi, comb, csípő, has és jó lesz :)

B.-né Erika 2012.03.07. 10:43:00

@Virág40: még meglátom, holnapra terveztem :) vagyis mára, de már futok is a buszra, kozmetikus, fodrász :) és eddig takarítottam, szóval holnap korábban kelek, és megyek 9kor Pestre is :) izgalmas :)

B.-né Erika 2012.03.07. 18:37:46

@Siena2007: megszépültem? mindegy voltam kozmetikusnál és fodrásznál, hozott anyagból próbálták kihozni a legjobbat :)
És holnap Pest fotózás :) be vagyok zsongva, izgalommal várom :) még addig sok sok dolgot kell csinálnom még magamon is :) hosszú lesz az éjszaka ugyanakkor jó sokat szeretnék aludni is :) szóval :)) mosolyogva előre. PÉNTEKEN futok :) meg vasárnap :) olyan szuper sok melltartót vettem :) fel vagyok dobódva :)))

Virág40 2012.03.07. 19:32:35

@B.-né Erika: Ügyes legyél!! Biztos jók lesznek!!!Megvan már az alapanyag!!! :))))

B.-né Erika 2012.03.08. 23:03:25

@Siena2007: nagyon jó volt!! Szuper igazi csajos nap!!
süti beállítások módosítása