Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

zöldségkeverék

2012.01.07. 17:47

szerző: B.-né Erika

Tegnap voltam a LIDL-ben és néztem a zöldségkeverékeket és találtam egy olyat ami serpenyős zöldségkeverék 750 gr.-os csomagban ázsiai zöldségek vagy valami hasonló 100 gr/55 kcal nem is vészes és vettem és ma ettem is belőle amikor megettem még jól voltam, de rá másfél órával nagyon úgy érzem, hogy nem jól érzem magam és kár volt és mindjárt visszajön, és fáj a gyomrom.. és mennék kifelé futni, de így most nem is merek elindulni...soha többet ilyet...nem fogok újdonságokkal próbálkozni... jó a sima natúr zöldségkeverék... 

reggeli, tizórai, OK

ebéd hal zöldség és 1 szem krumpli...  

kaptam egy fini receptet, imádom a káposztát és hiányzik is már, így első dolgom amit főzők paradicsomos káposzta lesz..

Recept amit kipróbálok, a fele adagban :

‎60 dkg liszt,1 margarin, 2 tojás, 1,5 dl tej, 5 dkg élesztő, 2 dl tejföl, 2 t.k.só, cukor az élesztőhöz. Kb.1 kg fejeskáposzta. Káposztát finomra reszeljük,besózzuk. Zsirban,cukorral ,némi viz,bors, megdinszteljük. A megkelt tésztára rátesszük, félbehajtjuk,kiszaggatjuk,tetejére tojássárga, 180 C 20 perc. 

18 most lett jó a gyomrom.. és sötét van :(

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr533525260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.01.07. 20:46:40

Én is ettem olyan LIDL-ben kapható serpenyős zöldséget, nekem nem volt vele gondom, és még ízlett is. Valószínűleg csak kifogtál egy rossz csomagot :(

B.-né Erika 2012.01.08. 09:48:16

@PrettyWitch: nekem is ízlett :) majd még egyszer megpróbálkozom vele mielőtt elajándékozom anyumnak :) mert vettem mexikóisan is :) lehet, hogy csak a borsó héja ártott meg.. vagy a fűszer, de van benne cukor is.. kitapasztalom mindenképp..
Akkor költözöl?
Mi már nagyjából hátul vagyunk :)
kitartás hozzá...

PrettyWitch 2012.01.09. 19:00:21

A meglévőt szerintem vágd ki a kukába, és próbálkozz egy újjal, ha van még kitartásod. Valami nagyon nem lehetett oké vele.
Átköltöztünk, most minden a feje tetején áll, de végre újra van internet.

B.-né Erika 2012.01.10. 13:28:40

@PrettyWitch: de jó! mi még a TV-t és a számítógépet nem vittük hátra, mert az bizony egy bonyolult feladat és biztos eltart 1 hétig mire összerakjuk. És nem akartam net nélkül maradni..de jövő héten lesz olyan nap :(
süti beállítások módosítása