Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

42. ma

2011.12.14. 19:27

szerző: B.-né Erika

adventi 2..JPGMa reggeli után elmentünk az oviba játszadozni, a gyerekek nagyon édesek voltak, így délre maradt a tízóraim és 3 körül ettem az ebédem (9 - 12 - 3 - 6 így jó is nem ? most 18:00 jön a turmix uzsim..)21: 00 vacsi ?

Az ebédem közben párszor gombócot éreztem a torkomban. Arról van szó, hogy hirtelen azt éreztem, hogy nehéz elérnem azt amit akarok és miért nem mennek lefelé a zsírpárnák és rájöttem, hogy kicsit több időre van szükségem, hogy az igazi áhított alakot elérjem és betartani a diétát és a mozgást is csinálni ( 3* 5 km, mert ennek mennie kell+ a gyakorlatok mert már annak is mennie kell jól, jobban beleadni apait - anyait és igenis tovább...)  El kellett volna mennem futni, hogy kijöjjön belőlem, de majd holnap a szintfelmérő után....  

De a manók itthon is mézeskalácsot akartak készíteni és gyúrtunk és szaggatunk itthon is..meg az oviban is :)

Itt még az oviban játszottunk is :)

adventi 3.JPG

 

a süti... persze mikor adom a gyerekeknek a porcukor leszóródik róla :) 1 falatot ettek belőle :) már mondtam nekik holnap kiállok és elajándékozom, már egy tányérral félre tettem dobozba puhulni anyukámnak jövő héten megkapja....

kepatmeretezes_hu_sam_1240.jpg

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr283463652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatsme 2011.12.14. 19:56:21

türelem, ez az egyetlen dolog, ami beválik. talán 70. nap úgy fogod látni, hogy nem rossz ez a tükörkép, de ennél tudok jobbat is. akkor jöhet a következő szakasz egy kis pihi után, vagy súlytartó étkezés mellett többet mozogsz, stb, innen már csak finomhangolás. a lényeg, hogy lejöjjön rólad a felesleg, és ezzel szerintem nem lesz probléma :)
a gyerekeid hihetetlenül cukik, így nézegetve őket belém nyilall a felismerés, hogy úristen, pár év múlva én is szeretnék, egy aranyos szöszkét... persze úgyis barna lesz, ha a barátom haját örökli :) de nem bánom csak a szemeit meg a pofiját is örökölje :) tiszta gáz ilyeneken filózni nem?

B.-né Erika 2011.12.14. 20:30:43

@thatsme: nem gáz,dehogy, olyan édesek amikor picik és kibújnak, dédelgeted őket és ők csak rád számíthatnak 2-3 óránként megéheznek és alszanak, amikor meg nagyobbak lesznek egyre értelmesebbek napról - napra látod a változást, persze a rosszalkodástól befonnád a hajad :) de hozzá tartozik, a kis tündérek minden napjához...

PrettyWitch 2011.12.14. 20:55:45

Én is irigykedem, és nem a fogyásodra... jó lenne a második képen ülő ifjú anyukának lenni már... Majd egyszer ez is eljön.

Azt nem tudom, honnan veszed, hogy nem mennek lefelé a zsírpárnák. Ez nem verseny, nem másokhoz, hanem magadhoz képest kell alakulnod. És pont tegnap raktál fel egy olyan fényképet, amit ha újra megnézel, látod, hogy már milyen sok zsírpárnát engedtél elveszni az utóbbi hetekben :)
süti beállítások módosítása