Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

LilySlim - Personal pictureLilySlim Weight loss tickers

 

 A képek nagyon jó hangulatban készültek :D nevetés volt végig :D

LIFETILT 30 napos képek és VIDEÓ INTERJÚ

Végig ugyan ebben a fürdőruhában fogom fényképezni magam, bár már bevettem belőle, mert az alsó része 40-es volt és nagy lett volna. Próbáltam mondani a Zsoltinak, hogy ugyan oda álljon és ugyan azzal a zoommal, de egy picit akkor is másabb, azért lehet látni a változást, az első képhez viszonyítva.

Olyan nadrág jött rám ma amit a lányomnak vettem tavaly, aztán nagy lett rá, nekem meg megakadt a combomnál, így félre tettem, hogy majd beveszek belőle és akkor jó lesz a Renire. Megmutatom, pont pakolás közben vagyok, bár ma egész nap pakolom a játékokat kell átválogatni, és a kinőtt ruhákat, zsákba és mehet.

kepatmeretezes_hu_sam_1212.jpg

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr203438481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatsme 2011.12.06. 10:09:18

csini a gatya, bár úgy látom, hogy ez is kezd bő lenni rád :) Nagyon szép eredményeket értél el, 30 nap alatt 9,5 kiló... nem semmi. még akkor is, ha ebből 3-4 kiló víz, átlagon felüli dolgot vittél véghez! :)
Az meg, hogy nem vagy fiatal, stb. na ne viccelj már! Simán letagadhatnál 5 évet, és ezt nem csak azért mondom, mert így illik! Amikor a múltkor runtilten megláttalak, nem is akartam elhinni, hogy annyi vagy, amennyinek mondod magad :P
Egy személyes kérdés: mi volt a baj, amikor Tomi a nagylányodról kérdezett? Nem kell rá válaszolnod, ha nem akarsz, csak kíváncsivá tett.

B.-né Erika 2011.12.06. 12:38:51

@thatsme: 17 évesen lettem terhes ami nem baj csak nagyon korai, a mai eszemmel, tini voltam még és hirtelen olyan felelősség, azt tudtam elvetetni nem akarom ha már megfogant, szerelem baba volt Ő. A lelki része csak addig nyúlik vissza 1996-ig, meg egy mozzanat még gyerekkoromból. Ezt kellett elővennem a kis "lelki fiókomból" újra nézni és nyugtázni a legjobban döntöttem akkor, most sem tennék másként ha így alakulna.

thatsme 2011.12.06. 13:07:39

@B.-né Erika: csodállak téged, el sem tudom képzelni, mit tudtam volna tenni, ha 17 évesen teherbe esek (mondjuk akkor fizikailag lehetetlen volt még azt hiszem, max szűznemzés :D). De te talán felnőttebb voltál már annyi idősen is.

PrettyWitch 2011.12.06. 21:04:43

@B.-né Erika: Neked már felnőtt lányod lesz annyi idős korodra, amikor én azzal fogok küzdeni, hogy hogyan is kell pelenkázni :) Ahogy írtam már a lifetilten is, fiatal vagy, egyre csinosabb, és épp teszed rendbe az életed. Innen csak felfelé van út :)

B.-né Erika 2011.12.07. 09:15:39

@PrettyWitch: A Reni MA 15 éves :) Teljesen másképp éltem meg mindhárom terhességet :) És mivel a párom sokat segített, így nem éltem meg nagyon nehezen.Sőt mindenki segített, akkor tettem le a jogsim, jártam levelező tagozatra, érettségiztem és dolgoztam is, néha. Én nem voltam depis szülés után :)

PrettyWitch 2011.12.07. 09:32:06

@B.-né Erika: Ha olvassa a blogod, innen a távolból gratulálok neki!

B.-né Erika 2011.12.07. 10:13:26

@PrettyWitch: megmutatom neki, ha hazaért a suliból :) köszönjük :)
süti beállítások módosítása