Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

23.nap PÉNTEK

2011.11.25. 12:33

szerző: B.-né Erika

Először is a tegnapról: reggel felkeltem ismét nagyot aludtam, a gyerekek még köhögnek így itthon tengetjük napjainkat, felébredtem és éreztem, hogy egy beszélgetésnek eljött az ideje, gyorsan telefonáltam egy fehérvári sportcentrumba és egy régi vágyamat teljesítettem, tehát mondhatom 2 legyet egy csapásra mondtam a páromnak, hogy MEGYÜNK INFRASZAUNÁZNI! Ha hiszitek ha nem, annyi mindennel próbálkozott, hogy Ő kitesz ott és és majd visszajön értem addig elrendez pár dolgát, már majdnem megsértődtem mikor mondtam neki, hogy beszélnünk kell mert nem érzem jól magam és elmentünk és azt hiszem 45 percet is voltunk és eszméletlen volt, beszéltünk, már ez is jó volt, nem mentem bele nagyon a mélyére, igazából csak jól éreztem magam és ez is jól esett. a végén kicsit hideggel letusoltam. Máskor is megyek!

Most úgy gondolom, hogy jöttek ezek a nagyon mély lelki dolgok, mindent újra elővettem egy rég elrejtett fiókból és a helyére kellett tennem, hogy úgy folytassam további életemet mint boldog családanya, és sikeres nő. Anyaként érzem még magam, nem nőként. Nagyon furcsa érzés ez és nagyon várom azt a napot amikor ez az állapot átbillen egy egyensúlyi állapotba, amikor egyenlő arányban fog állni a lelkemben az anya és a nő. 

Kicsit talán az is rosszul esett amikor hétvégén moziban voltunk és a Zsolti és a Reni ették a pizzát, még mozi előtt, én pedig ott ültem és néztem ki a fejemből mert nem tudtam semmit csinálni. :( Legközelebb ott hagyom őket és addig veszek magamnak 1 ruhát :) mert az összes ruhám nagy rám. Amit most vettem egy budmil fekete nadrágot M-es, na az jó, de tegnap már megkaptam, hogy "- ez az új nadrág amit vettél? lassan ez is nagy lesz-" és húzkodja a combomnál hogy hogy eláll... amikor vettük meg pont jó volt. Szóval ez jó!!!!!!!!!!!!!!!

2 km futottam, ez a muszáj volt futás kategóriájába esett, megugatott egy kuty' és megijedtem :D de végülis 16 perc alatt végeztem :) a hasgyakorlatra nagyon rá kell feküdnöm tudom jobban is megy! Csak meg kell szoknom azt, hogy addig csinálom míg nem megy az az egy utolsó aminél kipurcanok. Mert lerendezem a 2*25 pl. guggolásnál pedig menne még, érzem több van bennem. (Ma nem futok ma inkább rákoncentrálok a gyakorlatokra!)

Tegnap estémet kis kényeztetéssel fejeztem be, jó sok shea vajjal bekentem az arcom mert nagyon jó a ráncok ellen!!! és a testemet is átkentem kakaóvaj, kókusz zsír, shea vaj és levendula illóolaj keverékével mert Adrival beszéltünk, a testápolás fontosságáról. 

Összegezve: felálltam a padlóról!

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr113410647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teleszkop 2011.11.25. 13:42:49

Gratulálok!! :) Az, hogy a has nehéz, nem a Te hibád, hanem szerintem az a legnehezebb gyakorlat! Nekem még mindig nem megy belőle 2x15-nél több (pedig ha valami, akkor a has az erős nekem), bátyám is mondta, hogy az a legkeményebb, ő 2x25-nél döglik ki teljesen :)

Jó, hogy tudsz beszélgetést kezdeményezni, sokan (köztük én is) rettegnek tőle és addig várnak, míg késő nem lesz.

Szóval gratula, hogy így átvészelted a mélypontot!

Ui: Futáson beszélgettünk, mutattad a kutyád (fekete baseball-sapiban voltam). :)

B.-né Erika 2011.11.25. 16:41:05

@Teleszkop: Szia! Emlékszem. :) Én nagyon szeretnék kocka hasat :D ebben szerintem csak a bőröm akadályoz majd meg, a bátyádnál 2*25? nekem a következő lépcső a 2*20 után a 3*40. és csak utána mehetek rá a köv. gyakorlatra. Jössz a mikulástiltre?

Teleszkop 2011.11.25. 17:02:56

Nem vagyok szakértő, de szerintem elég kiegyensúlyozottan fogysz ahhoz, hogy a bőröd se akadályozzon (ha erre gondolsz)! :) Amúgy meggyőződésem, hogy a követlező szint könnyebb, mint az első, de nem baj, legalább addigra extra edzett lesz a hasad :)

Igen, megyek, ott találkozunk! :)

PrettyWitch 2011.11.26. 00:34:44

@B.-né Erika: Ha a bőrödet problémásnak érzed, szerintem használj rá valami bőrfeszesítő krémet, nehogy később azzal legyen probléma.

B.-né Erika 2011.11.26. 15:27:40

@PrettyWitch: valami ötlet ami bevált neked? én nem nagyon ismerem a krémeket, avonos narancsbőrős meg mell feszesítő van itthon. levendula illó olajjal kakaóvajjal kókuszolajjal kis sheavajjal szoktam kenni -> ezt én kevertem. Várom az ötleteket! Bevált tippeket :)

PrettyWitch 2011.11.26. 15:42:35

@B.-né Erika: Én Avonos bőrfeszesítő (vagy narancsbőr elleni? nem emlékszem) krémet használtam, de nem tudom, hogy ez volt-e a tuti, vagy csak szerencsém volt...

B.-né Erika 2011.11.26. 15:47:36

@PrettyWitch: akkor lehet kipróbálom van az avonnak bőrfeszesítője is, most minden akciós a kari miatt, megnézem köszi :)
süti beállítások módosítása