Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

kepatmeretezes_hu_SAM_3843.JPGEz egy 27-es nadrág szeretném begombolni és úgy álljon rajtam, hogy JÓL! Folytatni a napi 25 perces tornákat, jobban be kéne tartanom a megfelelő étrendet, de annyira csábít minden, főleg hó végén, amikor várom a piros napokat, olyankor a csoki is becsúszik.

És persze egész évben egészséget, boldogságot és pozitív hozzáállásom megtartását, mert az élet szép, ha szépnek akarjuk látni!

BUÉK.jpg

Sok sikert szeretnék kívánni, akik elkezdték "AZ életmódot" és jövőre is folytatják, nem adják fel, míg el nem érik, és ha elérik, tartják is, mert ez örökre szól.  
(van egy diéta ami "kigyógyít" a rákból, már több helyen olvastam róla, túró és lenmagolaj az alapja, zabpehely, zöldség és gyümölcs - én ebből csak azt szűrtem le, hogy add meg a testednek, a szervezetnek amire szüksége van, és ha tudja meggyógyítja magát, és hiszem, hogy a konfliktusainkkal ártunk magunknak, ezért kell a pozitív hozzáállás, és a mosoly, öröm, boldogság stb... Mostanában a "rák megértése közben" olvastam Dr. Hammerről ill. magyar oldalt is, az új medicináról, itt videó róla: BIOLOGIKA 

Mai horoszkóp (2013.december 31., kedd):

Nem akarja visszafogni magát semmilyen területen. Kiéli vágyait, megtesz bármit, amire csak kedve támad és ezt nagyon jól teszi.

Heti horoszkóp (2013. december 30. - 2014. január 05.):

Intenzív, szenvedélyes érzések ébrednek most Önben. Ez különösen a párkapcsolatban élő Kosoknak kedvez, bár új kapcsolat is kialakulhat ilyenkor. Azt azonban érdemes tudni, hogy ezek várhatóan nem lesznek olyan hosszú életűek, ám annál több szenvedélyt élhetnek meg.

Havi horoszkóp (2013. december):

Világa átalakulóban van és ez Önben is változásokat idéz elő. Ilyenkor azonban alapvetően az a feladata, hogy az Ön körül zajló változásokhoz alkalmazkodjon. A rugalmasság a legfőbb követelmény. Csak azokon a pontokon változtasson, amelyek már nem felelnek meg céljainak; nem kell mindent felrúgnia. Ne hagyja figyelmen kívül, vagy ne váljon érzéketlenné önmaga és a környezetében élők emberi, érzelmi szükségletei iránt sem, ahogy arra ilyenkor bizony hajlamosak szoktunk lenni. Keresse mások társaságát, kiváltképp baráti és rokoni körben - főleg a nőkét. Rendkívül együttérzővé és érzékennyé válhat most. Önkifejezése a felfokozott belső megfigyelés miatt sokkal pontosabb, ezért jól szerepelhet a nyilvánosság előtt.

A hónap mottója: Barát annak való, aki nemcsak oldódni, de oldani is képes.

Címkék: kép ünnep újév 27 2014

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr155718710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása