Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

Ma megjöttek megyek is érte !!!! gyors volt :)) és most értem haza most megyek vissza :) még jó, hogy ilyen közel van.

Újra az első nap van mert tegnap sok csirkét főztem, a gyerekek pedig nem ettek belőle, így ma is 1. napos diétás étkek:

R: KV 100 tej
tk.kenyér  4 sz. sonka 1 sz. sajt ( ma még nincs pari se retek :) )
T: 15 dkg túró - úton voltunk és 3/4 alma
E: 14:00kor csirke zöldséges barna rizs bár most kicsit kevesebb volt a csirke, de pont elég
És mehetek vissza, meglesz a kilométerem mára  :) De pont jókor jött meg mert tegnap este már 15-15 g lassú és gyors fehérje volt vacsira, ennyi maradt, de uzsira meg lassút ettem szóval nem volt gond, pudingosan csináltam 100/100 tejjel. ÉS ma nem ugrottam rá a mérlegre eltettem. :) 
Ma uzsi vacsi az új ízű!!!! HURRÁ!!!!! 

Egyébként megy bár tegnap feketeerdő torta képen :) nagyon nyammi volt. de a fehérjét majszoltam tovább!
Most úgy érzem ennél a másodiknál könnyebben veszem, hogy a tescoba elmegyek a pizzás mellett, a  gyerekek eszik a sajtos tortillát, 3-an esznek 1 zacskóval mert azért nem szeretném ha sokat ennének, mert semmi tápanyagtartalma, (bezzeg anya egész zacskóval falna! :D olyan nehéz megtalálni a mértéket. ilyenkor diéta alatt legalább nem ehetem...)kötöttség, most jól jön, míg nem tudom koordinálni magam... 

Vettem kusz-kuszt és bulgurt :) ha már nem megy a barna rizs :) van még köles is...

Elmentem érte és uzsira már megy is lefelé :) hát én ilyen finomat még nem ettem, tényleg karamellás éde finom, most pudingosan eszem vacsira turmixnak.. Majd úgy is leírom milyen volt holnap első speed reggel :) jobb 150 tejjel :)mint puding és ha turmix még hígítom 150 vízzel, én szerettem gépben is a pudingot de ma darabosan csak kézzel kevertem rajta, ilyenkor rágom. Ízlések és pofonok :) Nagyon kíváncsi lennék az epresre, de tényleg. Ezek után lehet az is ilyen finom :)

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr314122626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.02.19. 09:57:11

Azaz jobb a karamellás, mint a csokis? Vagy csak örülsz, hogy végre más ízvilág? :)

B.-né Erika 2012.02.19. 10:20:42

Teljesen más ízű, és édes :) nekem a csokis lehetett volna kakaósabb, de nem turbóztam fel bónusz kakaóporral, de ez pont úgy jó ahogy van.. 30 nap után ha még így írok róla akkor megunhatatlan és van még egy kedvencem a vaniliás mellé.. Eprest kellene próbálni... Bár most teljesen meg vagyok ezzel elégedve, ha fehérje akkor úgyis ezt enném nem a másikat, van itthon vaniliás gyorsam de szerintem oda adom az unokaöcsémnek vagy fele-fele futás edzés utánra ezzel a karamellessel :) tényleg ízlik :) uzsi után alig győztem kivárni a vacsit és nem azért mert éhes voltam, hanem mert kellett volna még, fincsi...

PrettyWitch 2012.02.19. 11:15:39

@B.-né Erika: Kár, hogy nem lehet kisebb adagokat venni. Nekem még rengeteg csokis van, de valahogy nem kívánom. Mondjuk lehet, hogy egy idő után (túl hamar) a karamellásat is megunnám.

B.-né Erika 2012.02.19. 14:25:13

@PrettyWitch: Próbáltad már pudingosan? azt is lehet turmixba 150 tejjel és lehet kézzel kikeverni, akkor kicsit darabos lesz, én úgy is szeretem :) ezt szoktam váltogatni, bár a csokisnál a végén már csak pudingként ettem meg mert úgy megmaradt csokisabbnak :) több tejet vesz fel mint a gyors, már most, hogy írok róla már tuti ilyet uzsizok :) 5kor, ha addig kibírom.

PrettyWitch 2012.02.19. 15:48:31

@B.-né Erika: Az a baj, hogy a nyers tejet kifejezetten utálom, és már levittem arra, hogy 50 ml tej 150 ml hideg víz, de még így se tetszik, kiérzem picit belőle. Csak vízzel meg nem lesz olyan jó az állaga.

B.-né Erika 2012.02.19. 16:05:44

@PrettyWitch: mák tej? mandulatej? zabtej? ezeket próbáltad? rizstej és kókusztej is van itt: nézz körül:
www.fittnok.hu/maktej
a tejjel selymesebb, krémesebb, este kipróbálom csak vízzel pudingosan a karamellást.. ha nem jó öntök hozzá tejet, de leírom milyen volt..

JónásBrigi35 2012.02.19. 16:18:13

Erika, örülök, hogy neked is bejövős az íze! :) Alig várom az estéket. :) (Csak tudnám, mit kezdjek a maradék vaníliással...ahhoz valahogy nincs már kedvem...)

B.-né Erika 2012.02.19. 16:42:59

@JónásBrigi35: nekem elfogyott! heti 1* uzsira eszek gyorsat felesbe ezzel. az 1. nap van előírva.. És most az uzsim is ez.. meg a vacsim is :) nem bírtam ki vacsiig... rozskenyérnél finomabb...

PrettyWitch 2012.02.19. 18:01:13

@B.-né Erika: A szójatejet próbáltam, de borzasztó volt az íze. Kíváncsi vagyok, mi lesz a tapasztalatod csak vízzel a karamellással.
süti beállítások módosítása