Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

előzetes:
02.08.

R: 1 KV 46
megcseréltem a reggelit a tízóraimmal, reggel még éreztem bujkál a betegség  így 80 g. túrót ettem kis édesítővel fél pohár natúr joghurttal majd 11kor 2 graham kenyér 2 sz sajttal és 4 sz.sonka 
1kor ebéd a maradék brokkoli főzi, nem sok volt és találtam még jégsalátát, 1 lap tortillát  megmelegítettem 3 sz. sonkával rátettem a salit összecsavartam és futottam is a buszra mentem a szülői értekezletre :) A Reniére :)

sütött a nap -1 fok, csúszott, de csak ahogy lépdeltem, nem volt rossz idő, de ilyen időben inkább sétálok vagy gyors gyaloglok mint futok, de jöhet még az a hiányérzet ami kicsalogat :) A Futós Csajok, Nóri és Niki már futottak szóval remélem ma is süt a nap :)

Délután ettem egy up. kakaós croassont és egy glutaminos citromos italt, hmmmm nagyon finom volt és cukormentes. Várom azt a bejegyzést ahol Bence leírja miért nem jó az ilyen liszttel készült termék, tehát 4-kor uzsiztam és fél 7 felé végeztem amikor is mentünk LIDL körútra, utána egy alma ( ez nem kellett volna mert éhes lettem tőle, tele volt a pocakom, DE - érzésem volt) aztán tesco és a fiúk pizzát akartak enni ami minimum 400 kcal de inkább ettem slim kenyeret és FETA sajtot ami 260 kcal/100 gramm, de talán 50 grammot vagy kevesebbet ettem, aztán hazaérve a kicsik kibontották a sajtos háromszögletű tortilla chipset, nem bírtam elmenni mellette, hogy meg ne kóstoljam, egy darabig ment, majd a kesúdiót is kibontották, szóval elfogyott úgyhogy már nem lesz vele gond :(  ( a barátnőm szakított a pasijával, ez egy picit elgondolkodtatott, vagy nagyon, hova tud menni 1 gyerekes anyuka ha vége és a pasi marad az albérletben és haza sem tud menni :( mert azért szerintem a Nő, a lány az anya ha valami van haza menekül, de ha nincs az, hogy haza hol a haza? Újra felépíteni a semmiből, hogy haza, nagyon nehéz, főleg úgy, hogy az anyának nincs munkája :(  És a támasza aki a pasi lenne, aki elszakította a párjától anno (nem volt fényes kapcsolat, de mégis a gyermek apja) már nem nyújt támaszt. :( Szóval az élet nagy pofonja, hogy MI NŐK NE FÜGGJÜNK SOHA ISMÉTLEM SOHA ANNYIRA A PASITÓL, hogyha Ő bármikor azt mondja kívül tágasabb, vagy van valaki más, tudjunk hova tovább lépni mert bizony tovább kell  :(

rajzom4.jpg  Így már érthető a kesú dió majszolás ugye? és úgyis lefutom :) Nem aggódom.

Az, hogy vettem egy felsőt és láttam magam a próba fülkébe és 38 as gatyó jó volt rám,de 36 os is fel fogom próbálni csak nem mertem bevonszolni a fülkébe, de  a 38 as gatyó már nem úgy állt rajtam mintha rám öntötték volna, de azért jól állt, és a vicc az egészben, vagy igazából nem is vicc a Zsolti mondta, hogy vigyek be eggyel nagyobbat, :( és amikor mutattam neki, hogy a 38-as, tudjátok úgy elöl kitüremkedik (én ezt úgy szoktam mondani farkasodik :DD és mutattam neki, de akkor már elegem lett a vásárlásból :( és nem mondtam neki, hogy húzzon és hozzon 36 ost is :( a 40-est próba nélkül vissza tettem... Nem hiszem el 1* végre beszabadultam vásárolni egyedül a C & A-ba, de neki akkor kell megjönni és elrontott mindent, ezért utálok vásárolni, mert ott áll mellettem és nem is hagy és unja az egészet, SOHA TÖBBET NEM MEGYEK VELE VÁSÁROLNI!! Bár mostanában azért csak vele voltam mindenhol :(  vagy itthon. Szükségem van a tér-re................

Frissítés: torna helyett bicóztam és benéztem a kondi terembe nem sok gép van de lefáradtam, vacsi gyors fehérje

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr924082696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrettyWitch 2012.02.09. 14:05:28

Nagyon jól látod, nem szabad ennyire függeni. Más kérdés, hogy ezt 1-2-3 gyerek mellett hogyan lehet megoldani.

Összességében viszont aggasztó volt ez a bejegyzésed. Remélem, minden rendben van nálatok. Ha meg tudod oldani, tölts egy kis időt barátnőkkel, gyerekek nélkül, vagy egyedül vásárolgatva, utána pedig kettesben a férjeddel. Ne engedd, hogy tönkremenjen valami, ami egyébként jól működik.

B.-né Erika 2012.02.09. 21:19:33

@PrettyWitch: Most hirtelen 2 szakítás is volt a környezetemben ez gondolkodtatott el.. Nálunk semmi probléma :) mi élünk egymás mellett, néha egyedül érzem magam, szerintem Ő is néha, bár nem mondja, akkor javaslom az infraszaunát valentin napon pizzázni visz, már előre bejelentette :DD mi elvagyunk, szerencsére :) de a kisördög sosem alszik :(

PrettyWitch 2012.02.09. 22:20:58

@B.-né Erika: Akkor jó, rémeket láttam :) Az ismerősök szakításain én is mindig kicsit kiborulok, arra gondolva, hogy ez velem is megtörténhet :( És megpróbálok tenni annak érdekében, hogy ne kerüljön rá sor.

thatsme 2012.02.09. 22:37:22

az a baj h a mai világban a nő függetlensége szinte teljesen az anyagiak kérdése, ha már ott a gyerek... mert ha pl. a barátnődnek lenne x millió megtakarított pénze, ő sem aggódna annyira hogy mi lesz holnap, de ez egy "átlag" embernek szinte lehetetlen, egy olyan rendszerben, ahol egyes munkákat alul, míg másokat túlértékelnek (lásd a tanárok, orvosok szánalombére, ezzel szemben a minimálbérre bejelentett vállalkozók havi 3-400k keresettel).
ne haragudj a párodra, a vásárlás kritikus dolog a pasiknál. P. is szeret velem jönni, ennek ellenére fél óra múlva már nyávog h elege van és akkor én sem tudok jókedvűen nézelődni, míg ha egyedül megyek, akkor előre rászánok akár egy fél napot is és akkor ráérősen válogatok :)
a 38-as nagyon szuper, pont ma jött rám is a new yorkerben egy 36os szoknya, azt hittem felkiáltok a próbafülkében :D végül nem vettem meg, mert tönkre volt menve a cipzárja, biztos ezért volt leárazva, pedig nagyon jól nézett ki :(

PrettyWitch 2012.02.10. 01:47:07

Csajok, pasit nem viszünk vásárolni :) Még el sem indulunk, már utálja, hiányzik ez nekünk? :)

Scala 2012.02.11. 09:51:50

Csak a kommenteket néztem. Ha valami, nekem eszembe se jutott, hogy elhagynak (max. kihalnak mellőlem :-D). Engem, ha valaki nem akart, nem is jött össze a dolog... Persze még sok minden változhat, de attól, hogy mások szakítanak, nem kell magunkra szánakozva, részvéttel gondolni.
Mondjuk rám sose vonatkoztak a sztereoptípiák... kimondottan károsnak is tartom őket.
Anyám kínzott minket az ilyen hülyeségekkel, /ha példákkal jobb írok, de sztem el tudjátok képzelni/ tesóm is pattintotta.
Engem baromira nem érdekelt, hogy a barátnőm elvált, mert nagyon szerelmes lett, aztán azzal a sráccal is szakítottak (nagy szívfájdalom, támogatólag jelen voltam, de egy pillanatig sem vettem magamra). Annyira különbözőek vagyunk. Az értékek, a gondolati sémák, ezáltal a sorsok is.

Erika írok neked kérdést mailben nem fitnesz-alak téma. :-)

B.-né Erika 2012.02.11. 12:17:50

@Scala: igazából nem magamra vettem, és talán azt is gondolom, mi örökké együtt maradunk mert ha ő elvisel engem én is elviselem, és én elvált szülők gyermeke, úgy érzem nem szeretném azt a gyermekeimnek amit én átéltem. (ill. még most is, nem igazán érzek senki apunak, pedig ismerem és mostanában /4-5 éve bukkant fel újra az életemben és nem is igazán tudom hova tenni mert nem érzek felé olyan szeretetet amit kellene, vagy én tudom, hogy kellene..)
Néha amikor a Zsolti fekszik , alszik mellettem akkor érzem igazán, hogy boldog vagyok, hogy mellettem van :) még nem mondtam neki, majd egyszer.
Néztem a szerelem alagút-ját valami fantasztikus, misztikus lehet azon átmenni sétálva vagy vonattal :) csodaszép :)

Scala 2012.02.11. 14:37:38

@B.-né Erika: Végéről kezdve: nagyon hangulatos, néha álmodom ilyen erdőkről, illetve inkább amikor meditálok, ez a tavaszi levélszín, amit fentről, hátulról süt meg a nap... :-)

Nekem többet (bizonyos szempontból persze) nyújtott apukám, mint anyu. Nagyon fontos volt az önazonosságom szempontjából amit tőle kaptam, higgadtságban, viselkedésben, bátorság, intelligencia, ideálok, a nőiességemet is erősen meghatározta.
Férjemnek is mindig mesélem, hogyan hatott ez rám, hogy ha lesz lányunk, tudja a szerepét. :-))) Nagyon várja egyébként.
Ha valaki ismeri a Shark - Törvényszéki ragadozó c. sorozatot, bár félbe kellett szakítanunk, de imádta benne a 16 éves lány és apa kapcsolat vonalat. :-)

Zsolti: mondd meg neki, szerintem feltétlenül! :-)

Scala 2012.02.11. 14:46:46

Na most elolvastam a postot is.A nő és a hazamenéssel kapcsolatban teljesen egyetértek. Hozzátéve, hogy sok anya azét marja el maga mellől a lányát, és nem befogadó, hogy az menjen férjhez. Alap szegényparaszt mentalitás. Tudnék mesélni...

C&A: sajnálom a történteket, ne hagyd, hogy demoralizáljon, nem tudom mi hat, de mondd el neki ezt is. Hogy mi lett volna az igényed és mit éreztél ott, és mit nem kellett volna érezned... :-) Ilyenek. Ne söprődjék a szőnyeg alá... sztem az az egészséges. :-)

B.-né Erika 2012.02.12. 20:20:21

@Scala: Remélem lesz időnk rá kedden pizzázni visz, várom, bár jön velünk a Reni is, de jó lesz, régen sokat voltunk 3an együtt :) a valentin napunk ennek felelevenítése lesz :)

B.-né Erika 2012.04.05. 10:04:28

@Scala: visszaolvastam kicsit és azóta sem sikerült tisztázni... miért olyan nehéz beszélni? miért olyan nehéz neki állni..ez persze tudom és érzem a mi hibánk a kettőnké mert én sem állok neki, de ahogy látom neki is lenne véleménye... közeledik a szülinapom ilyenkor nagyon sok minden fordul, és áttekintem múlt és jövő részét :) veled mi történt? jól vagy? láttad az új slimeket? ügyesek lesznek ők is :) és vezetnek blogot is ...

Scala 2012.04.06. 22:01:09

@B.-né Erika: Szia Drága!
Keveset vagyok gépnél, mert émelygek és sajna hányás is volt. Minden rendben egyébként. :-)
Új slimeket csak átfutottam, jóval kevesebbet blogolok.
Puszillak!

Scala 2012.04.06. 22:04:13

@B.-né Erika: most lehet félreértettelek, de általánosságban a Marsról jöttek nem gondolják úgy, hogy beszélgetéssel meg lehet oldani problémákat. :-) Ez persze nem mindenkire igaz, vannak olyankor, akik imádnak beszélni, de az alap férfi tulajdonságok közé nem tartozik a "beszéljük meg, mert annak van értelme, sőt megoldásra vezet".

B.-né Erika 2012.04.06. 22:44:09

@Scala: beteg vagy? gyógyulj meg minél hamarabb :)) vagy legalábbis múljon el a rosszullét :)
annyira nehéz neki állni... és tényleg annyira nem érzem, hogy megoldáshoz vezetne... hátha...

Scala 2012.04.07. 12:32:16

@B.-né Erika: Nem beteg vagyok, másállapotban. :-)

B.-né Erika 2012.04.07. 17:45:35

@Scala: nem mertem rákérdezni :) GRATULÁLOK!!!! puszika :)

Scala 2012.04.08. 15:46:58

@B.-né Erika: Drága vagy, köszönöm! :-)))
süti beállítások módosítása