Akiket olvasok.

Egy anya eléri álmai alakját....

Az átalakulásom története külső és belső egyaránt... Gyermekeim nevelése mellett állok neki a rám szabott diétának és mozgásnak..

Friss topikok

14. Szerda

2011.11.16. 18:14

szerző: B.-né Erika

A mai ételeim eddig: R:rántotta 2 fehér 1 sárgája, majd T:1 narancs iszonyúan savanyú volt :), E:10 dkg csirke 6 szem kelbimbó, ez eddig, most 16:00 mindjárt megyek futni.
Futásom: húúú, de nehezen indultam neki, majd mikor öltöztem az Ádi megébredt délutáni alvásából még kicsit visszafeküdtem vele, így még nehezebben indultam el, kis bemelegítés után elindultam 3 lépés után a bokám elkezdett fájni (nem a törött,a sima) így nem álltam meg folytattam, majd bemelegszik alapon. Az úttestig nem is álltam meg, de ott muszáj, jött pár autó, úgy érzem jól ment majdnem elértem az 1 km-t mikor éreztem laza a cipőfűzőm, így megálltam, bekötöttem, többször éreztem fázik a lábam, legközelebb jobban felöltözöm. Hazafelé 2 km-nél megálltam kicsit megnézni mennyi időnél tartok (16 perc)  aztán már hazáig futottam.

Összegzés: jobban megy mint 2 napja, kellene a húzóerő, de ma nem ért rá :) Jó egyedül futni, mert akkor amit elérek azt magamnak köszönhetem.. és nem zavar senki. Különben meg teljesen meg vagyok sértődve, mert ha megígérte, hogy jön velem, akkor jöjjön. Megyek uzsonnázni, 2 tojás feh. 2 sz. sonka. Este turmix.

Gyakorlat: a LÁB-FENÉK gyertyásból 1*10 és a kis guggolásból 2*20, a GERINC csípőemelésesből is 1*10 ment.

Holnap leszek 15 napos!!! Éljen!! Mérés, kép minden lesz :) 

És holnap reggel lesz a kedvenc reggelim: kefir és 1 kanál müzli.
A gyermekeim már csak köhögnek, úgyhogy múlik a betegség. Ma babzsákfotelt varrtam, mindenki kipróbálta.. Holnap szappant készítek, már megvan hozzá minden olajam, és a lúg is.

kepatmeretezes_hu_sam_1076.jpg kepatmeretezes_hu_sam_1078.jpg

 

kepatmeretezes_hu_sam_0687.jpg

A párnát az Ádival együtt varrtuk. :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tukorkepem.blog.hu/api/trackback/id/tr943387484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatsme 2011.11.16. 19:50:45

naaa, kíváncsian várom a képeket :) biztos sok lement rólad, már amikor a szigeten láttalak, is vékonyabb voltál, mint a 0. napi fotókon.
ahogy nézem, nagyjából hasonló dolgokat eszünk, de csak az én problémám, hogy folyton éhes vagyok, vagy neked is? lehet keveset alszom, így az ébren töltött idő sok, és ezért az 5 étkezés kevés...

B.-né Erika 2011.11.16. 20:08:04

többször volt, hogy úgy ettem volna még, ezért van, hogy jobban meg kell rágnom az ételt és így tovább tart. Néha meg soknak érzem :)Mostanában éjfél körül kerülök az ágyba, de 8-ig simán tudunk aludni ez így tökéletes. a müzliszelet eléggé cukros (glükózszirup) ami először megemeli majd lezuhan a vércukrod, te kóstoltad már a PEAKos protein szeletet? Én arra gondoltam ez a diétát követően egy olyanra beruházok mert én semmilyen müzliszeletet nem eszem és abban nincs szénhidrát..

bettike0930 2011.11.16. 20:47:33

Szia!

Hát elismerésem (eddig:)). Remélem majd,ha látja anyukám az eredményeidet ő is bele mer majd vágni.

Én a spenótos menüvel küszködök...

A babzsákfotelt mivel töltötted meg?

Kitartást és sok sikert!!!
(Már várom a képeket és centiket.:))

B.-né Erika 2011.11.17. 10:39:46

@bettike0930: Varró klubos ismerősöm hozott Mórról ilyen hugarocell golyócskákat, nagyon kényelmes, még egy fél zsákkal töltök bele, hogy kényelmesebb, pufibb legyen :)Remélem sokan bele mernek vágni mert nem nehéz, csak odafigyelés, és ha megyek otthonról ásványvíz és a köv. étkezésre szánt ennivaló mert soha nem tudhatom mikor érek haza. Ha Pestre indulok akkor pedig 2féle ételt viszek magammal :)Hogy ne legyen gond.

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2011.11.18. 08:46:24

Hú de komoly a bobzsák fotel:) Nagyon ügyes vagy diéta ügyileg is, de engem most a fotel jobban lenyűgöz:) Mindig akartam ilyet, csak olyan rohadt drága volt mindig amit kinéztem, hogy sajnáltam rá a pénzt. :)
süti beállítások módosítása